Eyüpspor'da Baskan Yeniden Murat Özkaya

Eyüpspor’da Murat Özkaya, tek aday olarak girdigi Olagan Seçim Genel Kurulu’nda yeniden baskan seçildi.

Eyüpspor Olagan Seçim Genel Kurulu, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde gerçeklesti. Saat 18.00’de baslayan oy verme islemi, 20.00’de sona erdi ve oy sayimina geçildi. Tek aday olarak seçime giren Murat Özkaya yeniden baskan seçildi.

Anonim sirket statüsüne geçecegiz

Genel Kurul sonrasi konusma gerçeklestiren baskan Özkaya, “Eyüpspor olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam etmeliyiz. Taraftarlarimizdan da istegimiz bizlere inanmalari ve bu ortamin bozulmasina izin vermemeleridir. Bu beraberligi korumak, istikrari ve basariyi sürdürmek için elimizden geleni yapacagiz. Önümüzdeki sezonda da hedefimiz Süper Lig mücadelesi vermektir. Kulübümüzün de maddi olarak mali seviyesini yükseltmek, yatirimlarin artmasi adina dernek statüsünden anonim sirket statüsüne geçecegiz. Alacagimiz kararin maddi anlamda kulübümüze katki saglayacagina inaniyoruz” ifadelerini kullandi.

Stat için izin verilmesini istiyoruz

Konusmasinda stat konusuna da deginen Murat Özkaya, “Bu konuda devletimizden maddi anlamda hiçbir sey talep etmemekteyiz. Bizim tek istegimiz, mevcut stadimizin bulundugu bölgede yeni bir stadin insa edilmesine izin verilmesi ya da bizlere gösterilecek uygun bir lokasyonda yeni bir stadin insasi için izin verilmesidir. Stadin yapiminda gerekli maddi yatirimi ben gerçeklestirecegim. Tek istegim bize izin verilmesidir” dedi.



Adana Demirspor’dan Eyüpspor’a 5 transfer

Eyüpspor Olagan Seçim Genel Kurulu’nda Adana Demirspor baskani Murat Sancak ise misafir olarak katilim sagladi. Sancak yaptigi konusmasinda anonim sirket olmanin faydalarindan bahsederken mavi-lacivertlilerin de mevcut durumu hakkinda bilgi verdi. Baskan Sancak ayrica Adana Demirspor’dan Eyüpspor’a 5 oyuncunun transfer olacagini ancak isimleri su an veremeyecegini, taraftarin kendisini topa tutabilecegini ifade etti.

Kaynak: İHA