Menemen'de Otokros Heyecani

Aydin Otomobil Sporlari Kulübü Ege Kupasi’nin 2. Otokros Yarisi, Menemen Belediyesi destekleri ile 19 Haziran 2022 Pazar günü Seyrek parkurunda gerçeklesecek. 800 metre uzunlugundaki parkurda yapilacak Seyrek Otokros Yarisi, nefes kesecek.

Aydin Otomobil Sporlari Kulübü Ege Kupasi’nin 2. Otokros Yarisi, Izmir’in Menemen ilçesinde yapilacak. Menemen Belediyesi’nin destekleri ile 800 metre uzunlugundaki parkurda gerçeklesecek yarislar, saat 9.30’da yapilacak idari kontrol ile baslayacak ve 11.00-12.00 saatleri arasindaki antrenman turlari ile devam edecek. Yaris toplam 10 tur olarak iki ayri bölümde 12.30-16.30 saatleri arasinda yapilacak ve 16.45’de yapilacak ödül töreni ile son bulacak.

Izmirli sporseverlerin her zaman oldugu gibi büyük ilgi göstermesi beklenen yarista, parkurlarda aktif olarak 50 yildir yarisan AYOSK Baskani Mithat Diker ve Aydin Milletvekili Kuvvet Erim de start alacak.

Vizyon projelerinin yani sira spor, egitim ve kültür-sanat alanlarinda da büyük çalismalar yaptiklarini dile getiren Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Sporun ve sporcunun her zaman yanindayiz. Yarislara tüm otomobil tutkunlarini bekliyoruz” dedi.

2022 AYOSK Ege Kupasi’nin ikinci yarisi öncesinde, kategori 1’de Levent Sapçilar, kategori 2’de Hakan Akman, kategori 3’de Göktug Tuncay ve kadinlar da Yasemin Erikli lider durumda yer aliyor.

Kaynak: İHA