Bruma Açiklamasi 'Sampiyonlugu Elde Etmek Adina Elimizden Gelenin En Iyisini Ortaya Koyacagiz'

Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruma, "Çok siki bir sekilde hedeflerimiz dogrultusunda çalisacagiz ve bu sezon sampiyonlugu elde etmek adina elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacagiz" dedi.

Portekizli futbolcu Bruma, sari-lacivertli kulüple sözlesme imzaladiktan sonra açiklamalarda bulundu. Fenerbahçe’de oldugu için mutluluk duydugunu belirterek sözlerine baslayan Bruma, "Büyük bir kulübe geldim ve her sey için tabii ki de çok tesekkür ediyorum. Su an için çalismaya baslamaya hazirim. Umuyorum ki ligi kazanabiliriz, Sampiyonlar Ligi’nde iyi performanslar ortaya koyabiliriz. Dedigim gibi burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Antrenman yapmak için kendimi hazir hissediyorum" diye konustu.



"Fenerbahçe çok büyük bir camia"

Geçmis yillarda Türkiye’de top kosturan bir futbolcu olmasina iliskin bu ligi gayet iyi bildigine deginen Bruma, "Ayni zamanda Fenerbahçe’yi de çok iyi biliyorum. Fenerbahçe çok büyük bir camia! Ben de burada oldugum süre boyunca her maçi kazanmak için elimden gelen performansi ortaya koyacagim çünkü bu benim için çok önemli! Kazanmak için oynayacagimizi düsünüyorum. Sampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacagiz, o maçta da en iyisini ortaya koymak istiyoruz. Ayni zamanda ligde de bir hedefimiz var ve ayni sekilde basarili olmak istiyoruz" açiklamasini yapti.

"Hocayi çok iyi taniyorum; çok siki çalistiran ve disiplinli bir hoca"

Teknik Direktör Jorge Jesus hakkindaki düsüncülerini de paylasan 27 yasindaki futbolcu, "Hocayi çok iyi taniyorum; çok siki çalistiran ve disiplinli bir hoca. Herkes de bunun böyle oldugunu söylüyor. Onunla çalismak için oldukça hazirim. Hocamizla çalisacagim için kendimi mutlu ve sanli hissediyorum. Bu sansi, bu imkani elde ettigim için çok tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

"Sampiyonlugu elde etmek adina elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacagiz"

Sari-lacivertli taraftarlara da mesaj gönderen Bruma, "Taraftarlarimiz bizim için çok büyük önem teskil ediyor. Onlara verecegim mesaj, evet, sezon içinde hep birlikte performansimizi görecegiz. Gayet iyi biliyorum ki onlar ligi sampiyon tamamlamamizi bekliyorlar. Ayni sekilde Sampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmamizi istiyorlar. Tabii ki de her sey mümkün. Bizler çok siki bir sekilde bu hedefler dogrultusunda çalisacagiz ve bu sezon sampiyonlugu elde etmek adina elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacagiz. Iyi futbol oynayarak, siki bir sekilde çalisarak bunu gerçeklestirmek istiyoruz. Çok fazla gol atip, iyi bir performans ortaya koyarak taraftarlarimizi mutlu etmek istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladi.

Selahattin Baki: "Kendisinden beklentimiz büyük"

Sari-lacivertli yönetici Selahattin Baki ise, "Çok kaliteli bir kadromuz var ama su anda bizim kadromuzda olmayan tarzda bir isim. Teknik direktörümüzle böyle bir karar aldik. Kendisi böyle bir tespitte bulundu. Zaten gerek Türkiye’de gerek yurt disinda parladigi zamanlar neler yapabildigini hep birlikte gördük. Kendisinden beklentimiz büyük. Daha olgun, kariyerinde patlama yapmak istedigi daha istikrarli bir sürece girmek istedigi dönemde kendisini kadromuza kattik. Artik Fenerbahçemiz, çubuklu için savasacak. Hocamizin gerçekten istedigi bir transferdi. Dolayisiyla içimize çok sindi. Kendisini taraftarimiz da çok sevecek. Basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA