Arda Kizildag Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, en son Gençlerbirligi’nde forma giyen 24 yasindaki stoper Arda Kizildag’i üç yilligina kadrosuna kattigini açikladi.

Yeni sezon transfer çalismalarina devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Gençlerbirligi’nde forma giyen 24 yasindaki stoper Arda Kizildag’i kadrosuna kattigini duyurdu. Kirmizi-siyahlilar, 15 Ekim 1998 tarihinde Ankara’da dogan ve futbola Gençlerbirligi altyapisinda baslayarak 2017 yilinda profesyonellige imza atan 1.87 cm boyundaki genç defans oyuncusu ile üç yillik sözlesme yapti.

Konu ile ilgili Gaziantep ekibinden yapilan açiklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Gençlerbirligi’nde forma giyen genç milli futbolcu Arda Kizildag ile üç yillik anlasmaya varmistir. Yeni transferimiz Arda’ya kulübümüze hos geldin diyor, armamiz altinda üstün basarilar diliyoruz. Stoper mevkisinde forma giyen 1.87 cm boyundaki Arda, 17 Kasim 2020 tarihinde Ümit Milli Takimimizla ilk maçina çikti. Kariyerinde 98 resmi karsilasmaya çikan genç futbolcu, 3 gol atip 1 kez de asist yapma basarisi gösterdi. Yeni transferimiz önümüzdeki üç sezon boyunca armamizin basarisi için ter dökecek" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA