Yeri Amatör Sevgisi Süper Lig

Süper Lig’den Süper Amatör Lig’e kadar düsen Manisaspor 57. yasini Tarik Almis Tesislerinde altyapi oyunculari ve taraftarinin destegiyle muhtesem bir sekilde kutladi. Mesalelerin aydinlattigi gecede konusan Manisaspor Baskani Ümit Atli altyapiya olan inançlarini belirterek, kulübün kapanmamasi ve yeniden hak ettigi profesyonel liglere dönmesi için var güçleriyle çalistiklarini söyledi.

Türk futbolunun köklü takimlarindan olan ve önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Manisaspor 57. yilini coskuyla kutladi. Tarik Almis Tesislerinde gerçeklestirilen kutlama programinda Manisaspor Baskani Ümit Atli, eski baskanlardan Gökay Budak, altyapi oyunculari ve taraftarlar mesaleler yakarak takimin kurulusunu kutladi. Altyapisiyla da dikkat çeken Manisaspor U18 ve U16 takimi Manisa sampiyonu olurken, U14 takimi da bugün oynadigi çeyrek final maçini kazanarak yari finale yükseldi.

"Sadece bu çocuklarimiza bu altyapimiza inanalim"

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan bir konusma yapan Manisaspor Baskani Ümit Atli zor günlerden geçtikleri bir dönemde kendilerini yalniz birakmayan herkese tesekkür etti. Baskan Atli, "Manisaspor taraftarinin bizim için büyük bir özveri verdigi için öncelikle tesekkür ederim. Biz burada bu kulübü yasatmak için, kapattirmamak için elimizden ne geliyorsa kanimizin son damlasina kadar mücadele etmeye geldik. Bu yürekli arkadaslarimla beraber bu kulübün önü çok açik olacak. Hocalarimiza güvenin. Allah’in izniyle Manisaspor en kisa zamanda en yüksek yerlere gelecek. Sadece bu çocuklarimiza bu altyapimiza inanalim. Manisaspor’umuzun layik oldugu profesyonel liglere geri döndürmek için ben ve arkadaslarimiz var gücümüzle çalisacagiz. Öncelikle herkesin huzurunda esim Semra hanima çok tesekkür ederim bana çok yardimci oluyor. Yönetim Kurulundaki arkadaslarimin da eslerine tesekkür ediyorum. Onlara destek oluyorlar müsaade ediyorlar. Bu is özveri isteyen bir is. Bu yol ne kadar dikenli olursa olsun ant olsun ki yürüyecegiz" dedi.



Gelecek emin ellerde

Baskan Atli’nin konusmasinin ardindan altyapi oyunculari adina U12 takimindan Alperen Tor, "Sanli Manisaspor’un 57. yasi için burada olmaktan çok mutluyum. Bizler Manisaspor’un gelecegiyiz. Bizlere inanmaktan asla vazgeçmeyin. Ben ve arkadaslarim Manisaspor için her zaman canla basla çalismaya ve oynamaya söz veriyoruz. Degerli büyüklerimizden de bizlere destek olmalarini istiyoruz. Yasasin Manisaspor" dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan kutlamaya katilan herkes ellerindeki mesaleleri yakip Manisaspor marslari söyleyerek kutlamalarda renkli görüntüler olusturdu. Bir çok Süper Lig takiminda olmayan taraftar destegini bir kez daha arkasinda hissettiklerini kaydeden Manisaspor Baskani Ümit Atli tüm Manisalilara tesekkür etti.

Kaynak: İHA