Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'ne Taze Kan

Türkiye Hentbol Kadinlar Süper Ligi’ni 12 galibiyet ve 10 maglubiyet alarak 24 puanla sezonu 5. sirada tamamlayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, iç transferde 9 oyuncusuyla anlasarak sözlesmeleri yenilerken, 4 yeni oyuncuyu da takima katti.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, kiran kirana geçen Türkiye Hentbol Kadinlar Süper Ligi’ni 12 galibiyet ve 10 maglubiyet alarak 24 puanla sezonu 5. tamamladi. EHF Avrupa Ligi’ne katilmayi hedefleyerek gelecek sezon için çalismalarini sürdüren Yenimahalle, 9 oyuncusu ile yeniden sözlesme imzalayarak güçlü kadrosunu korumayi basardi.

Yeni transferler de gerçeklestiren Yenimahalle Belediyesi SK, yeni sezon için Görele Belediyesi Spor Kulübü’nden Sevdanur Özkan (sag oyun kurucu), Konyaalti Belediyesi’nden Merve Özkasikçi (sag kanat oyuncusu), Polatli Belediyesi’nden Halise Akgül (sol oyun kurucu) ve Handan Kocabiyik (kaleci) ile anlasma imzaladi.

2022-2023 Hentbol sezonunda basariyi hedefleyen Yenimahalle Belediyesi SK iç transferde, Gülcan Tügel (orta oyun kurucu), Betül Karaarslan (orta oyun kurucu), Reyhan Kaya (sol oyun kurucu), Selen Akalin (kaleci), Elif Yaren Uzun (sag kanat), Ilayda Dikbas (sol kanat), Mehtap Tezkorkmaz (sol oyun kurucu), Hatice Özdemir (pivot), Funda Bas (sol kanat) ile sözlesme imzaladi.

Kaynak: İHA