Valdas Ivanauskas Açiklamasi 'Takimimiz Iyi Bir Mücadele Gösterdi'

Türkiye’ye 2-0 maglup olduklari maçin ardindan açiklamalarda bulunan Litvanya’nin teknik direktörü Valdas Ivanauskas, maça saatler kala Türkiye’ye ulastiklarini ifade ederek, “Türkiye’ye olan seyahatimizle ilgili tüm detaylari anlatsam korkunç bir tecrübe oldugunun farkina varacaksiniz. Buna ragmen takimimiz iyi bir mücadele gösterdi” seklinde konustu.

UEFA Uluslar C Ligi maçinda Türkiye’ye 2-0 maglup olan Litvanya’nin Tekqnik Direktörü Valdas Ivanauskas, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisina katildi.

Galibiyet için Türkiye’yi tebrik ettigini söyleyen Litvanya Teknik Direktörü Valdas Ivanauskas, “Türkiye’nin iyi bir takimi var. Teknik Direktörünüzü kiskaniyorum, elinde önemli bir potansiyel var. Galibiyet için içtenlikle tebrik ediyorum. Türkiye’ye olan seyahatimizle ilgili tüm detaylari anlatsam korkunç bir tecrübe oldugunun farkina varacaksiniz. Buna ragmen takimimiz iyi bir mücadele gösterdi. Maça saatler kala buraya ulastik ve maça çikmak zorunda kaldik. Buna ragmen takim olarak elimizden gelenin en iyisini yaptik” dedi.

Maçin beklediklerqi gibi çok zor geçtigini söyleyen Ivanauskas, “Türkiye, güçlü bir takim. Genel anlamda iyi bir performans ortaya koyduk. Iyi savunma yapmamiz gerektiginin farkindaydik. Maç içinde bunu yapmaya çalistik. Türkiye, baska bir serinin takimi. Elimizden geleni yaptik ve buradan bu sonuçla ayriliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA