Manavgat Belediyespor'da Yeniden Ferhatoglu Dönemi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Manavgat Belediyespor, genç Teknik adam Gürkan Ferhatoglu ile 1 yillik sözlesme imzaladi. Side Ek Hizmet Binasi’nda gerçeklesen imza töreninde, Baskan Sükrü Sözen Manavgat Belediyespor’un sampiyon olacagini söyledi

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) iddiali takimlarindan Manavgat Belediyespor, genç teknik adam Gürkan Ferhatoglu ile bir yillik sözlesme imzaladi. Imza töreninde Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen ve takim yönetimi de yer aldi.

Daha önce 2017-2018 sezonu ikinci devresinde de Manavgat Belediyespor’u çalistiran Ferhatoglu, yeni sezona iyi bir sekilde hazirlanacaklarini ve Manavgat Belediyespor’u sampiyonluga tasimak için sahaya çikacaklarini dile getirdi. Ferhatoglu, “Manavgat Belediyespor’umuza yeniden geldigim için çok mutluyum. Amacimiz, Manavgat’imizi hak ettigi yere tasimak. Sezona iyi baslayip amacimiza ulasarak kentimizi sampiyon yapmayi istiyoruz” dedi.

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, 2022-2023 futbol sezonuna siki bir sekilde hazirlandiklarini ve sampiyonluga ulasacak bir kadro kuracaklarini dile getirdi. Baskan Sözen, “Manavgat’imiz, sporu ve özellikle futbolu benimseyen bir kent. Bizim de yönetici arkadaslarimla en büyük heyecanimiz takimimizi 1. Lig’de görmek. Sezon sonunda takimimizin hak ettigi yerde olacagina inaniyorum. Hep birlikte Manavgat Belediyespor’umuzu çok daha iyi yerlere tasiyacagiz. Manavgat Belediyespor ve taraftarlarimiza hayirli ugurlu olsun. Hocamiza basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA