Denizlispor, Mesut Bakkal Ile Yola Devam Ediyor

A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, teknik direktör Mesut Bakkal’la yaptiklari görüsmelerin olumlu sonuçlandigini belirterek, “Mesut hocamiz Denizlispor’a olan bagliligini bir kez daha göstererek, hiçbir maddi konuya deginmeden kulübe hizmet etmeye hazir oldugunu söyledi. Önümüzdeki sezon hocamizla daha büyük basarilara imza atacagiz” dedi.



A. Denizlispor, teknik direktör Mesut Bakkal’la anlasmaya vardi. Geçtigimiz sezon 15 haftada topladigi 30 puanla, maç basina 2 puan ortalamasini tutturarak takimi ligde birakan teknik direktör Mesut Bakkal’la yaptiklari son görüsmede anlasmaya vardiklarini söyleyen A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, “Sezon bittikten sonra hocamizla sürekli temas halindeydik. Bizim kendisiyle yola devam etme istegimiz, kendisinin de ‘Burasi benim kulübüm’ dedigi Denizlispor’da görevini sürdürme arzusu vardi. Hocamiz sezon biter bitmez, kadronun korunmasi konusunda açiklama yapmisti. Bizim de ilk hedefimiz buydu. Temaslarimizin büyük bölümünde hep bu konu üzerinde çalistik” dedi.



Teknik Direktör Mesut Bakkal’in geçtigimiz sezon oldugu gibi hiçbir maddi sart öne sürmeden görevi kabul ettigini ifade eden Uz, “Hocamiz bir kez daha Denizlispor’a olan sevgisini ortaya koydu. Görüsmelerimizde maddi konulara neredeyse hiç deginmedik. Kulübün menfaatleri çerçevesinde karsilikli olarak neler yapabilecegimiz konusuldu. Ortak hedef Denizlispor’un basarisi olunca diger konular hep arka planda kaldi ve hocamiz takimin basinda kaldi. Kendisine gösterdigi fedakarlik, bizimle çalisma istegi ve güveni ile kulübe olan bagliligindan dolayi tesekkür ediyorum. Insallah en kisa sürede imzalari atarak isin resmi prosedürünü de halledecegiz. Aldigimiz kararin herkes için hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA