Madalya Kazanan Yüzücülere Bakan Kasapoglu'ndan Tebrik

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Portekiz’de düzenlenen Dünya Para Yüzme Sampiyonasi’nda kadinlar S5 kategorisi 50 metre sirtüstünde altin madalya kazanan Sümeyye Boyaci ile gümüs madalyanin sahibi olan Sevilay Öztürk’ü tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Portekiz’de düzenlenen Dünya Para Yüzme Sampiyonasi’nda kadinlar S5 kategorisi 50 metre sirtüstünde dünya sampiyonu olan Sümeyye Boyaci ile gümüs madalya kazanan Sevilay Öztürk’ü yayimladigi mesaj ile kutladi.

Bakan Kasapoglu, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Portekiz’in Madeira Adasi’nda düzenlenen Para Yüzme Dünya Sampiyonasi’nda S5 kategorisi 50 metre sirtüstünde 41.58’lik derecesiyle dünya sampiyonu olan Sümeyye Boyaci ile 44.45’lik derecesiyle gümüs madalya kazanan Sevilay Öztürk’ü tebrik ediyorum. Elde ettikleri basarilara yenisini ekleyen Sümeyye ve Sevilay kazandiklari madalyalarla bizleri bir kez daha gururlandirdi. Milli sporcularimizin basarilarinin devamini diliyorum. Ay-yildizli bayragimizin dalgalandirilmasinda ve Istiklal Marsi’mizin dinletilmesinde emegi geçenlere ülkem ve sahsim adina tesekkür ediyorum."

Kaynak: İHA