Kayserispor'da Ömer Erdogan Ile Yollar Erken Ayrildi

Kayserispor Kulübü’nün teknik direktörlük koltuguna getirdigi Ömer Erdogan ile resmi sözlesme yapilmadan yollar ayrildi.

Süper Lig’de mücadele eden takimlardan Kayserispor’da Ömer Erdogan dönemi erken bitti. Sari-kirmizili kulüp baskani Berna Gözbasi ile yaptigi ilk görüsmede anlasmaya varan Ömer Erdogan, transfer yasaginin kaldirilamayacak olmasindan ötürü geri adim atti.

Sosyal medya hesabindan bir açiklama yapan Ömer Erdogan, "Yeni bir meydan okuma hedefi ile her konuda mutabik kaldigim Kayserispor Kulübü ve degerli baskani Berna Gözbasi hanim efendiyle en son yaptigimiz görüsme sonucunda transfer tahtasi ile alakali gelisen maniler sebebiyle büyük bir üzüntüyle bu anlasmanin tarafimca kabul edilemeyecegini kendilerine belirttim ve siz degerli spor kamuoyu ve Kayserispor camiasina da belirtmek isterim" dedi.

Teknik direktör Ömer Erdogan, "Kayserispor kulübü ile ismimin geçtigi andan itibaren bana gerek sosyal medyadan gerek ise mesajlariyla sevgi ve desteklerini gösteren Kayserispor taraftarina tesekkürlerimi ve hürmetlerimi iletiyorum. Gelecek sezonda Kayserispor kulübüne gönülden basarilar diliyorum" cümlelerini kurdu.

Kaynak: İHA