Ayvalikgücü Belediyespor'dan Ahde Vefa

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de sampiyon olup 6 yil sonra yeniden 3. Lige yükselen Ayvalikgücü Belediyespor, kendisine destek olan kisi ve kurumlari unutmadi.

Kirmizi-beyazli takimin geçtigimiz hafta gerçeklesen olagan genel kurul toplantisinda kulüp baskani seçilen çiçegi burnunda baskani Mehmet Babayigit, göreve gelir gelmez takimin basarisinda destek verenlere tesekkür etmeyi ihmal etmedi.

Baskan Babayigit, takimin oyuncularinin imzaladigi kirmizi-beyazli formayi Ayvalik Ziraat Odasi Baskani ve Barbun’un Çiftligi’nin sahibi Hasan Baysal’i is yerinde ziyaret ederek takdim etti.

Ayvalikgücü Belediyespor Kulüp Baskani Mehmet Babayigit’in, Hasan Baysal’a yönelik gerçeklestirdigi anlamli ziyarette, kirmizi-beyazli takimin adeta neferi olan Barbun’un Çiftligi Genel Müdürü Recep İçelogullari da hazir bulundu.

Baskan Babayigit, Ayvalikgücü Belediyespor’un tüm futbolcularinin imzaladigi formayi Hasan Baysal’a verdikten sonra muhabirimize yaptigi açiklamada, “6 yillik aradan sonra yeniden profesyonel lige çikan takimimizin bu basarisinda elbette bizlere en büyük destegi veren Belediye Baskanimiz Mesut Ergin’in yani sira kulübümüzün bizden önceki baskani ve degerli büyügümüz Suat Tas ve yöneticileri, ondan öncesinde de kulübümüzü yöneten kulüp baskanlarimiz ve o dönemlerdeki yöneticilerimizin de katkisi çok büyüktür. Takimimizin bu büyük basarisinda bizleri bir an bile yanli birakmayan tribünleri ayaga kaldirarak sahada adeta 12. adam rolünü üstlenen fedakâr taraftarimizi da asla unutmadik. Bu süreçte takimimiza maddi ve manevi her türlü destegi veren gönüldas isadamlarimizin da basarimizda payi büyüktür. Bugün, Ayvalik Ziraat Odasi Baskani ve ilçemizin taninmis isadami Hasan Baysal da Ayvalikgücü’müz için elini tasin altina sokan önemli degerlerinden biri oldugu için kendisine nazik bir ziyaret gerçeklestirmeyi uygun gördük. Kendisine kulübümüze vermis oldugu katkilar nedeniyle tesekkür ettik. Bu katkilarin süreceginden en ufak bir süphemiz yok. Insallah 3. Ligde de taraftarimizdan, isadamlarimiza, futbolcularimizdan kulüp yöneticilerimize kadar hepimiz her zaman oldugu gibi yine kenetlenecek ve Ayvalikgücü Belediyespor’umuzu 2. Lig’e çikartarak, bu sampiyonlugu da Ayvalik halkina hediye edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA