ALG Spor Sampiyonluk Kupasini Aldi

Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi Finalinde Fatih Karagümrük’ü 2-1 maglup ederek sampiyon olan ALG Spor, kupasini aldi.

Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi Finalinde ALG Spor, Izmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanan ve 1-0 geriye düstügü maçta Fatih Karagümrük’ü 2-1 maglup ederek sampiyon oldu. Maçin bitis düdügüyle beraber Gaziantep ekibi, taraftarlariyla birlikte büyük sevinç yasadi. Maçin ardindan sahaya kurulan platformda kupa seremonisi yapildi. Seremonide TFF Baskani Servet Yardimci ve Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, ALG Spor’a sampiyonluk kupasini verdi. Kupanin havaya kaldirilmasiyla cosku en üst seviyeye ulasti. ALG Sporlu futbolcular ve taraftarlar sampiyonlugu doyasiya kutladi.

Murat Erkan: “Verdigimiz destekle kadin futboluna olan ilgi ve heyecanin artmasina vesile olduk”

Kupa seremosinin ardindan konusan Murat Erkan, verdikleri destekle kadin futbolunun çok önemli bir gelisme kaydettigini söyledi.

Erkan, geçtigimiz yildan itibaren hem Kadin Milli Takimlar sponsorlugunu hem de Kadin Süper Ligi’ne isimlerini vermenin gururunu yasadiklarini belirterek, “Verdigimiz destekle kadin futboluna olan ilgi ve heyecanin artmasina; büyük kulüplerimizin de yeniden kadin futbolu subeleri açmalarina vesile olduk. Bu sezon Kadin Futbol Ligi; Hakkari’den Samsun’a, Gaziantep’ten Kayseri’ye Türkiye’nin hemen her bölgesinde yer alan 24 takimla oynandi. Ve bu aksam ikinci sezonun final heyecanina hep birlikte taniklik ettik. Sampiyon olan ALG Spor’u yürekten tebrik ediyoruz. Tüm sezon boyunca bize büyük bir heyecan yasatan tüm takimlarimiza çok tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA