Manisa Yildizspor Hedef Büyüttü

Bir yil önce kurulan ve ilk yilinda Süper Amatör Küme’ye yükselme basarisi gösteren Manisa Yildiz Spor Kulübü, alt yapisiyla da parlamaya devam ediyor. Kisa zamanda büyük islere imza atan Manisa Yildiz Spor Kulübü, Baskan Erhan Yildiz ve yönetim kurulu üyeleriyle yeni hedefler için çalismalarini sürdürüyor.

Manisa Yildiz Spor Kulübü Idari Koordinatörü Bülent Gökkaya, her geçen gün daha da büyüdüklerini belirterek, “Bundan 1 yil önce adim attigimiz noktayla, geldigimiz nokta arasinda büyük bir fark var. Manisa Yildiz Spor Kulübü 1. Amatör’de sampiyonluk yasayip, Süper Amatör Küme’ye çikma basarisi gösterdi. Yönetimimiz ve teknik heyetimiz, bizlere destek olan herkesin emegi çok büyük. Simdi yeni hedefler için çalisiyoruz” dedi.



“Önemli islere imza attik”

Suan altyapilarinda 300’e yakin sporcunun bulundugunu aktaran Bülent Gökkaya, “Kisa zamanda alt yapimizda önemli isler yaptik. Takimlarimizi kurmakta zorlanmadik. Önemli turnuvalara katiliyoruz. Çocuklarimizin gelisimi açisindan daha fazla mücadele ediyoruz. Haftanin belli günlerinde 12 ay boyunca antrenmanlarimiz devam ediyor. Kulübümüz altyapisini cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Büyük ailemize katilmak isteyen herkesi aramiza bekliyoruz” seklinde konustu.



“Tesis bu isin en önemli parçasi”

Tesislesme açisindan çalismalarinin devam ettigini ifade eden Idari Koordinatör Bülent Gökkaya, “Bu konuda baskanimizin büyük bir çabasi var. Insallah bu hayalimizi gerçeklestirecegiz. Tüm takimlarimizin bir yerde toplamayi hedefliyoruz. Tesis bu isin en önemli parçasi. Manisa çevresinde arastirmalarimiz sürüyor. Kisa zamanda bununla ilgili somut adimlar atmak istiyoruz. Baskanimiz Erhan Yildiz’in destekleriyle insallah bu süreci de olumlu yönde tamamlayacagiz” dedi.



“Bu yaz yeni bir rekor bekliyoruz”

Manisa Yildiz Spor Kulübü altyapisina artan ilgiden dolayi mutlu olduklarini aktaran Gökkaya, “Yaz okulumuzun kayitlari basladi.

Yaz dönemi okullarin tatile girmesiyle bir daha fazla ragbet görmekte. Bu yaz yeni bir rekor bekliyoruz. Gösterilen ilgi bizleri daha da güçlendirmektedir. Kayitlar için sosyal medyalarimizdan ailelerimiz bizlere ulasabilir, bilgi alabilirler. Yaz okullari ayni zamanda bizim için bir nevi yeni oyuncu kesfetme dönemi oluyor. Yetenekli gördügümüz isimleri takimlarimiza kazandirmayi planliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA