Karateciler Kusak Sinavinda Ter Döktü

Manyas Belediyespor Karate takimindan 28 karateci ile Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren Gönenli 32 karateci Manyas spor salonunda yapilan kusak atlama sinavinda ter döktü.

60 karatecinin katildigi kusak sinavinda 58 kursiyer bir üst kusaga geçti. Yapilan kusak atlama sinavinda 5 ögrenci siyah kusak sinavina girme hakki kazanirken, 28 karateci sari kusaga, 8 karateci turuncu kusaga, 18 karateci yesil kusaga yükseldiler.

Cenk Dere, Emrehan Egen, Enis Özdemir ve Ceyda Ikizer tarafindan hazirlanan küçük karateciler sinav sonrasi belge ve kusaklarini Belediye Baskani Tancan Barcin, Gençlik ve Spor Müdürü Kudret Egen, Gönen Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Demirtas tarafindan verildi.

Küçük karatecilerin kusak sinavinda aileleri de çocuklarinin heyecanina ortak oldular. Belediye Baskani Tancan Barçin yaptigi açiklamada, “Çocuklarimizin mücadelesi beni gerçekten çok etkiledi. Biz Belediye olarak daima çocuklarimizin yaninda olduk, müsabakalara giderlerken kendilerine maddi, manevi destek oluyoruz ve olmaya da devam edecegiz, yeter ki onlar spor yapsin, spordan uzak kalmasinlar, tabi bu arada derslerini de kesinlikle ihmal etmesinler. Zaten evlatlarimizin gözlerinde ki isilti onlarin ne kadar zeki birer kisi olduklarini kanitliyor“ dedi.

Kaynak: İHA