Turgutlu Belediyespor Da'lishia Griffin'i Transfer Etti

Transfer çalismalarini sürdüren Manisa’nin tek kadin basketbol takimi Turgutlu Belediyespor yabanci oyuncu hakkini, pivot pozisyonunda oynayan Da’lishia Griffin’den yana kullandi.

Geçtigimiz sezon ilk kez yer aldigi TKBL’de play-off oynayan ve gerçeklestirdigi transferlerle kadrosunu güçlendiren Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi, Da’lishia Griffin ile anlasti. Amerika disindaki ilk sezonu geçtigimiz yil Romanya Ligi ekiplerinden BC Sirius’ta geçiren ve maç basina 14.4 sayi, 12.1 ribaund, 2 asist ve 1.8 blok ortalamalarini yakalayan Da’lishia Griffin, bu sezon Turgutlu Belediyespor formasiyla sahada mücadele edecek.

Turgutlu Belediyespor Asbaskani ve Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Gerçeklestirmis oldugumuz transferlerle saglam ve güçlü bir takim kuruyoruz. Bu sezon yabanci oyuncu hakkimizi Da’lishia’dan yana kullandik. Kendisinin takimiza güç katacagina inaniyoruz. Oyuncumuza; sehrimize ve takimimiza hos geldin diyor, sakatliktan uzak basarili bir sezon geçirmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA