Baskan Sahin, 'Osmaneli Turnuvalarin Merkezi Oldu'

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, ilçelerinin 4 önemli maça ev sahipligi yapacagini söyleyerek, "Osmaneli turnuvalarin merkezi oldu" dedi.

Baskan Sahin, U15, U17 Türkiye final maçlarinin yani sira TFF U-15 Elit Ligi Türkiye Yari Finali’nde ilçelerinde oynanacagini söyledi.

Sahin, "UEFA standartlarinda futbol sahalarimizi, antrenman sahalarimizi ve sehir içinde bulunan 11 adet hali sahamizi yerinde inceleyerek; ilçemizde tesisleri begenen ve takdirle karsilayan TFF yöneticileri, Gelisim Liglerinde oynanacak en önemli müsabakalari Osmaneli’ne verdi. Osmaneli Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Bakanligimiz destekleri ve belediyemizin olanaklari ile ilçemizde tesislesmeye büyük önem verdik. Günlük basarilar yerine gelecege yatirim yapiyoruz.Bir taraftan tesislesmeyi arttirirken diger taraftan örnek altyapimizla örnek bir kulüp olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. TFF’nin ilçemizde yaptigi incelemeler sonrasi Osmaneli bir çok turnuvaya ev sahipligi yapacak kapasitede görüldü.

Konaklama, yemek, sosyal olanaklar ve spor tesislerimizle Osmaneli bölgemizde sporun merkezi konumuna geldi. Bilecik ASFK ve il-ilçe Gençlik Spor Müdürlüklerini verdigi desteklerle TFF’nun ilçemize verdigi degerin sonucu olarak geldigimiz noktayi önemsiyoruz. Gelen takimlarimizin ilçemizden memnun ayrilmalari için Osmaneli Belediyesi olarak her kolayligi gösterecegiz" dedi.

Kaynak: İHA