Baskan Davulcu, Amasyali Voleybolculara Verdigi Sözü Tuttu

Gençlik ve Spor Bakanligi Rehberlik ve Denetim Baskani Hasan Davulcu, Amasya’da S¸ehzadeler Voleybol Spor Kulübü sporcularina verdigi sözü tuttu.

Baskan Davulcu, Anadolu yildizlarinda c¸eyrek finalde olan S¸ehzadeler Voleybol Takimini ziyareti sirasinda sporcularin istegi üzerine onlara FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin birinci haftasindaki ilk maçina Türkiye-Italya maçini canli izleme sözünü verdi. Baskan Hasan Davulcu, S¸ehzadeler Voleybol Spor Kulübü Bas¸kani Hu¨seyin Davut, Kulu¨p Antreno¨rleri Bilal Gümüs, Seda Sontay, Mehmet Tansever ve tüm sporcularini Ankara’ya davet ederek onlara unutulmaz bir an yasatti.

’Filenin Sultanlari’nin Italya’yla oynadigi maçi canli izleyen sporcular, maç sonrasinda sporcular ve teknik ekiple sohbet ettiler. Ayrica Amasyali sporcular, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile maç sonu bir araya gelerek fotograf çektirdi.

Rehberlik ve Denetim Baskani Hasan Davulcu yaptigi açiklamada, “Amasya ziyaretimiz sirasinda vermis oldugumuz so¨zu¨mu¨zu¨ tuttuk. Aksam milli maçimizda sloganlari sporcu kardeslerimizle birlikte attik. Anadolu Yildizlarinda c¸eyrek finalde olan S¸ehzadeler Voleybol Takimi malumunuz yari finallere hazirlaniyor. Onlara moral vermek amaciyla bugün, Kulüp Bas¸kani Hu¨seyin Davut, Kulu¨p Antreno¨rleri Bilal Gümüs, Seda Sontay, Mehmet Tansever ve tüm sporcularimizi Ankara’ya ’Filenin Sultanlari’ni canli canli izlemeye davet ettik. Sporcularimiza ligde go¨stermis¸ olduklari bas¸arili tablodan ve gayretlerinden dolayi tebrik ediyor, bas¸arilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Ay-yildizlilar Italya’yla oynadiklari maçi da 3-0 kazandi.

Kaynak: İHA