Varto'da BAL'a Yükselme Sevinci

Yesil Varto Spor, rakibi Mus Belediyespor’un sahaya çikmamasi üzerine hükmen galip sayilarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.

Mus’ta oynanmasi planlanan maçta Mus Belediyespor’un sahaya çikmamasi üzerine Yesil Varto Spor hükmen 3-0 galip sayildi. Bunun üzerine Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi garantileyen Yesil Varto Spor oyunculari ve taraftarlari ilçede sevinç gösterisinde bulundu. Davul zurna çalan taraftarlar, mesale yakarak sampiyonlugu gönüllerince kutladi.

Mus Belediye Spor’un sahaya çikmadigini ifade eden Varto Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sagsöz, “Yesil Varto Spor’un bastan beri yaptiklari çalismalarinin çok olumlu bir sonuca gittigini ve sporcularimizin basarili bir sekilde çalistiklarini gördügümüzde bu bize umut olmustu. Bugün Mus ilinde yapilan maçimizda Mus Belediye Spor oyunculari sahaya çikmadi. Hakemler hükmen karar vererek Varto Yesil Spor’un 3-0 galip ilan etti. Sampiyonluk için emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Yesil Varto Spor Kulüp Baskani Aydin Durmus ise büyük bir basari elde ettiklerini ifade ederek, “Takimimiz Bölgesel Amatör Ligi’ne çikti. Emegi geçen tüm Varto halkina, yönetime, sporcularima, Avrupa’daki ve bize katki sunan herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA