Sivasspor - Alanyaspor Maçi Biletleri Tükendi!

Sivas Belediyesi tarafindan alinan ve taraftara ücretsiz olarak verilen Sivasspor-Alanyaspor maçi biletleri kisa sürede tükendi. Konu ile ilgili konusan Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, “Simdi stadyumu hinca hinç doldurup yüksek sesle takimimizi destekleme zamani” dedi.

Bahçesehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda 11 Mayis Çarsamba günü oynanacak olan Sivasspor - Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçinin kombine hariç tüm biletleri Sivas Belediyesi tarafindan satin alinmisti. Heyecan dolu rövans maçinin biletleri kisa sürede tükendi. Taraftarlar biletlere yogun ilgi gösterirken, Sivas Belediyesi’ne tesekkür etti.

Baskan Bilgin: “Taraftara tesekkür ediyoruz”

Konu ile ilgili Ihlas Haber Ajansi’na özel açiklamada bulunan Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, biletlere yogun ilgi gösteren taraftara tesekkür etti. Bilgin, “Taraftarimiza tesekkür ediyorum. Sivasspor’umuz Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçini çarsamba günü Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynayacak. Biz de Sivas Belediyesi olarak taraftarimiza ve Sivasspor’umuza destek olmak adina kombine biletleri disinda satilabilir yaklasik 16 bin 266 bileti Sivas Belediyesi olarak, ücretini Sivasspor’a ödeyerek satin aldik. Aldigim bilgilere göre sabah itibariyle satilabilir olan biletlerin tamami bitmis durumda. Biletlere yogun ilgi gösteren taraftarimiza tesekkür ediyorum. Insallah çarsamba aksami Sivasspor, Yigidolar’a yakisir oyun ve skor ile birlikte kupada finale kalacak ve Istanbul’daki final maçinda da kupayi Sivas’a getirmesini umut ediyoruz” dedi.



“Sivasspor Sivas’in en büyük markasi”

Sivasspor’un Sivas’in en büyük degeri oldugunu vurgulayan Bilgin, “Sivasspor Sivas’in en büyük markasi ve en büyük degerimiz. Sivaslilara düsen görev de böyle bir markaya destek olmak. Biz de Sivas Belediyesi olarak her zaman takimimizi ve taraftarimizi desteklemek adina dönem dönem farkli organizasyonlar, destekler verdik. Ilk defa finale yaklastigimiz bu dönemde sehir olarak takimin yaninda oldugumuzu göstermek adina böyle bir uygulama yaptik. Dün oldugu gibi bugün de Sivasspor için güzel seyler yapacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA