Sehitkamilli Milli Sporcu Bulgaristan'da Forma Giydi

Sehitkamil Belediye Spor Kulübü U14 Erkek Basketbol Takiminda forma giyen Batu Anlar, Uluslararasi Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafindan Bulgaristan’da düzenlenen organizasyonda ay-yildizli forma giydi. Yildiz basketbolcu Anlar, parke üzerindeki performansiyla basketbol otoritelerinden basarili not aldi.

FIBA tarafindan Bulgaristan’da gerçeklestirilen U14-U15 Yas Kategorisi Basketbol Turnuvasi’nda ay-yildizli kadroya davet edilen Sehitkamil Belediye Spor Kulübü U14 Erkek Basketbol Takimi sporcusu Batu Anlar, Milli Takim’da kalici olmak istiyor. 2021-2022 basketbol sezonunda altyapi faaliyetlerinde katildigi yerel ve ulusal organizasyonlarda basarili bir grafik çizen mili sporcu, yasadigi sampiyonluklari ay-yildizli forma ile taçlandirdi.

’’Gelisim süreçlerini titizlikle takip ediyoruz’’

FIBA Gelisim Kampi’nin ardindan ay-yildizli dev adami tebrik eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, milli sporcularinin gelisim süreçlerini titizlikle takip ettiklerini ifade etti.

Baskan Fadiloglu, açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“Milli basketbolcumuzu ve kiymetli ailesini, antrenörlerini yürekten kutluyorum. Sporcumuzun ailesi spora oldukça ilgili, ögrenim gördügü okulumuzun yaklasimi ve arkadas çevresi de sportif faaliyetlere büyük destekler verince basari kaçinilmaz oluyor. Bu tablo mutlu ediyor. Biz de elimizden gelen tüm imkanlarla sporcularimizin yanindayiz. Milli sporcularimizin gelisim süreçlerini titizle takip ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Batu’ya basarilar diliyorum. En büyük arzumuz onu en üst seviyelerde izlemek. Basarilar diliyorum.”

’’Önemli bir adim attim’’

Milli sporcu Batu Anlar, basketbol adina hedefledigi nokta için önemli bir adim attigini söyledi.

Anlar, “Aileme, kulüp ve okul takimi antrenörlerime, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü ailesine, Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu, basta olmak üzere destek veren tüm yöneticilerimize çok tesekkür ediyorum. Basketbol alaninda hedefledigim noktaya ulasabilmek adina önemli bir adim attim. Insallah devami çok daha iyi olacak. Antrenmanlarda çok fazla çalisacagim. Ay-yildizli forma ile kalici olmak istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA