Mecnun Otyakmaz Açiklamasi 'Sivasspor Parmakla Gösteriliyor'

DG Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’un parmakla gösterilen köklü bir kulüp oldugunu söyledi. Otyakmaz, “Sivasspor’umuz, Türk futboluna kazandirdiklariyla, hizmetleriyle, durusuyla, sorumluluklariyla ve köklü tarihiyle her zaman parmakla gösterilen kulüplerden biri olmayi basarmistir” dedi.

Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, kulübün 55. yil dönümü vesilesiyle bir mesaj yayimladi. Baskan Otyakmaz, mesajinda, Sivasspor’un kurulusunun 55. yil dönümünün mutlulugunu hep birlikte yasadiklarini belirtti.

Mesajda su ifadeler kullanildi:

“DG Sivasspor’umuzun kurulusunun 55. yil dönümünün mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz. 60’li yillarin ikinci yarisi ile birlikte Türk futbolunda yasanan gelismeler sonucu Anadolu’nun hemen her yerinde profesyonel sehir takimlari kurulmaya basladi.

Iste bu ortamda Sivas’ta da bir futbol takimi kurmak için harekete geçildi ve 09 Mayis 1967 tarihinde kulübümüzün temelleri atildi.

55 yildir tarafli tarafsiz herkesin sevgisini kazanmis DG Sivasspor’umuz, Türk futboluna kazandirdiklariyla, hizmetleriyle, durusuyla, sorumluluklariyla ve köklü tarihiyle her zaman parmakla gösterilen kulüplerden biri olmayi basarmistir. 2004 yilinda gururla devraldigim bu onurlu görevi; samimi duygular, sonsuz sevgi, büyük bir ask, fedakarlik ve emekle hizmet etmenin gururunu bu anlamli günde bir kez daha yasiyorum. Bu duygu ve düsüncelerle; kulübümüzün kurulmasinda emegi geçen herkese sükranlarimi sunar, 55 yillik süreçte camiamizda görev yapmis; kulüp baskanlarina, yönetim kurulu üyelerine, teknik adamlara, futbolculara, kulüp çalisanlarina ve iyi günde kötü günde sonsuz bir fedakarlik duygusuyla Sivasspor’umuzun yaninda olan büyük taraftarlarimiza sonsuz sevgi ve saygilarimi sunuyorum. Iyi ki Sivassporluyuz!”

Kaynak: İHA