Kirmizi Beyazli Kulaçlar Portekiz Biletini Aldi

Antalyaspor Yüzme Takimi 6-8 Mayis tarihleri arasinda Alanya Kleopatra sahilinde gerçeklesen Türkiye Yüzme Federasyonu Açik Su Yüzme Genç Milli Takim Seçmesi ve Türkiye Sampiyonasina katildi.

Alanya Belediyesi ev sahipliginde düzenlenen yarislara 19 sporcu ve 3 antrenör ile katilan kirmizi beyazlilar açik su yarislarinda elde ettikleri derecelerle Türkiye’nin en çok konusulan sporcularindan oldular.

Milli takim seçmesi ve Türkiye sampiyonasi niteligi tasiyan yarislarin birinci gününde düzenlenen 5 bin metre yarisinda Antalyaspor’un rekortmen yüzücüleri Emir Batur Albayrak ve Sevim Eylül Süpürgeci erkeklerde ve kizlarda Türkiye sampiyonlugunu kimseye kaptirmazken; takimin basarili isimlerinden Talya Erdogan da ayni yarista Türkiye 2.’si oldu. 7 bin 500 metrede yarisan Antalyasporlu Poyraz San Askin ise Türkiye 3.’sü olarak kürsüye Antalyaspor bayragini tasiyan bir diger sporcu oldu.

Antalyaspor yüzme takim sporcularinin hepsinin basari ile tamamladigi yarislar sonucunda madalyaya uzanan sporcular Emir Batur Albayrak, Sevim Eylül Süpürgeci, Talya Erdogan ve Poyraz San Askin 3-5 Haziran tarihleri arasinda Portekiz’de gerçeklesecek olan Avrupa Gençler Açik Su Yüzme müsabakalarinda yarisacak olan milli takim kadrosuna davet aldilar.

Kaynak: İHA