Kayserispor Taraftarina 'Ücretsiz Ulasim' Jesti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 10 Mayis Sali günü Trabzonspor ile oynanacak Türkiye Kupasi maçinda Yukatel Kayserispor taraftarina ‘ücretsiz ulasim’ hizmeti verilecegini açikladi.



Kayseri’nin markasi olan Yukatel Kayserispor’a desteklerinin yaninda taraftarina da sahip çikan Baskan Büyükkiliç, ‘inaniyoruz’ yazili pankart ve billboardlari sehrin 17 noktasinda paylasarak sporun, sporcunun ve taraftarin yaninda olmayi sürdürüyor.

TARAFTARA TRAMVAY ÜCRETSIZ

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final ikinci maçinda rakibi Trabzonspor ile karsi karsiya gelecek olan Yukatel Kayserispor’a destek çikan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 10 Mayis Sali günü Kadir Has Stadyumu’nda saat 20.30’da baslayacak karsilasma için taraftarin ulasiminin ücretsiz olmasi talimatini verdi. Karsilasma günü belirlenen saatlerde tramvaylarda passolig karti olan taraftarlar için ulasim ücretsiz olacak.

ÜCRETSIZ ULASIM ILE KARSILASMAYA DAVET

Baskan Büyükkiliç, verdigi talimatla tramvayda taraftara ücretsiz ulasim destegi sunarken, bütün Kayserilileri karsilasmaya davet etti. Passolig karti olan taraftarlara saat 18.30 ile 23.59 saatleri arasinda hizmet verecek olan tramvay araçlari ile Yukatel Kayserispor taraftarina ücretsiz ve kolay ulasim imkâni saglanacak.

Kaynak: İHA