Hacisalihoglu Açiklamasi 'Ali Koç'un Söylediklerine Artik Hiç Bir Akliselim Fenerbahçeli Inanmiyor'

Trabzonspor Eski Asbaskani Hayrettin Hacisalihoglu, Fenerbahçe Baskani Ali Koç’un yaptigi açiklamalara dikkat çekerek "Ali Koç’un söylediklerini artik hiç bir akliselim Fenerbahçeli inanmiyor. "Trabzon ve Trabzonspor düsmanligi yapmaya devam ediyor" dedi.

Trabzonspor Eski Asbaskani Hayrettin Hacisalihoglu, gündeme iliskin açiklamalar yaparken, Fenerbahçe Baskani Ali Koç’un sözlerine dikkat çekti ve "Fenerbahçe’nin basindaki adam artik iyice bardagi tasirdi. Net ve kesin bir dille Trabzon ve Trabzonspor düsmanligi yapmaya devam ediyor. Halki kelimenin tam manasiyla kin ve nefret tohumlariyla birbirine düsürmeye çalisiyor. Bu kisinin ilgili yasa hükümlerince degerlendirilip degerlendirilemeyecegi yarginin konusu ama bizi ilgilendiren, hakli bir sampiyonlugun ardinda dile getirilen ipe sapa gelmez söylemlere bir son verilmesi" dedi.

Trabzonlular ve Trabzonsporlularin büyük bir olgunluk ve sagduyu göstererek tahriklere kapilmadigini belirten Hacisalihoglu, "Belli ki bu durum kendisinin daha da fazla ayarlarini bozuyor. Futbolla ilgili bütün tercihleri yanlis çikan, baskanligi döneminde kendisi hariç 4 kulübün sampiyonlugunu gören, camiasinda kredisini tüketmis, transferde defalarca çuvallamis birisi konumundaki Fenerbahçe Baskani’nin bütün gayretinin, sözde düsmanlar olusturarak görev süresi için zaman kazanmak oldugunu sokaktaki çocuk bile anliyor. Müzeye yeni kupa koyamayan bir baskanin, fi tarihindeki basarilari dayatmaya çalismasi, içine düstügü acziyetin en çarpici göstergesidir" ifadelerini kullandi.

"Ali Koç’un söylediklerine artik hiç bir akliselim Fenerbahçeli de inanmiyor" diyen Hacisalihoglu, "Onlarin büyük bölümü bir an önce kendisinden kurtulacaklari günün hayalini kuruyorlar. Bunlar, onlarin iç meselesi ama rakiplerine sorarsaniz hemen hepsi ’Ali Koç ömür boyu baskan kalsin’ diyeceklerdir" dedi.

Kaynak: İHA