Genç Horozda Hedef Antalya'daki Grup Finalleri

TFF Elit U16 Ligi takimlarindan A. Denizlispor, sahasinda agirladigi N. Menemenspor’u 6-1 maglup ederek, zirve yarisini sürdürdü.



TFF Elit U16 Ligi 3. Grup 27’inci haftasinda kendi evinde N. Menemenspor’u agirlayan A Denizlispor rakibini Çagan Hançar (2), Oguzhan Can, Arda Mert Yagiz, Talha Eren Ates ve Süleyman Bozbay’in golleri ile 6-1 maglup ederek puanini 35’e çikardi. Yesil siyahlilar ligin son haftasinda Altay ile deplasmanda oynayacaklari maçi kazanmalari durumunda grup üçüncüsü olarak Antalya’da yapilacak olan Türkiye Sampiyonasi Grup Finallerine katilacaklar. Müsabakayi degerlendiren genç horozlarin teknik sorumlusu Kürsat Tas oynanan oyun ve gösterilen performanstan memnun oldugunu söyleyerek, “Çocuklarin ayagina saglik. Bu sahada ilk defa kazaniyoruz. Bundan önce bu sahada çok iyi oynamamiza Göztepe’ye kaybetmistik. Bu maç için de çok fazla çalistik. Rakibin hangi durumda oldugu çok fazla bizi ilgilendirmiyordu. Son maçimizi haftaya Altay ile deplasmanda oynayacagiz. Altay’i geçersek Antalya’da yapilacak finallere katilacagiz. Grup finallerine ilk üç takim gidecek. Bizim de amacimiz Altay maçinizi kazanarak finallere gitmek” dedi.



“Hedefimiz Antalya’daki grup finalleri”

Genç horozlarin basarili futbolcusu Oguzhan Can’da hedeflerinin Antalya’da yapilacak Türkiye Sampiyonasi Grup Finalleri olduguna dikkat çekerek “Kritik Altay maçi öncesi farkli iyi bir galibiyet aldik. Bizim açimizdan iyi bir moral oldu. Izmir’de çok önemli bir final maçi oynayacagiz. Antalya’da yapilacak finallere gruplarin en iyi üçüncüleri gidiyor. Altay’i yenerek Antalya’ya gitmek istiyoruz. Insallah orada Denizli’yi en iyi sekilde temsil edecegimize inaniyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA