Belediye Kütahyaspor, Ligi 66 Puanla Ikinci Sirada Tamamladi

Sezonun son maçini deplasmanda Formül Erbaaspor ile oynayan Belediye Kütahyaspor, sahadan 4-1 galip ayrilarak, ligi 66 puanla 2. sirada tamamladi.

34 haftalik maratonu basarili bir sekilde tamamlayan Belediye Kütahyaspor, ligin son maçini Formül Erbaaspor ile deplasmanda oynadi. Maça hizli baslayan Ismail Güldüren’in ögrencileri, maçin ilk dakikalarinda Ismail Düzgün ile gol perdesini açti.

Dogukan Özçimen, Ibrahim Yakup Inal, Ali Mert Isik, Veli Kizilkaya, Ibrahim Konuksever, Oguzhan Kandemir, Ali Han Aydin, Bilal Seflek, Muhammet Arslantas, Muhammet Enes Gök ve Ismail Düzgün on biri ile sahaya çikan Belediye Kütahyaspor, çim zeminde ayak basmadik yer birakmadi. Ismail Düzgün’ün yildizlastigi ve 3 golle attigi maçta Belediye Kütahyaspor, Onur Garip’in 73. dakikada penaltindan kazandigi golle 4-1 sahadan galip ayrildi.

Belediye Kütahyaspor, 34 maçlik lig maratonunu, 19 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 maglubiyetle tamamladi. Rakip aglara 63 gol birakan mavi-simsekler, kalesinde 32 gol gördü. Takimin gol yükünü 17 golle Enes Nalbantoglu ve 14 golle Muhammet Arslantas çekti.

Belediye Kütahyaspor, play-off mücadelesinin yari final ilk ayaginda Artvin Hopaspor ile karsilasacak.

Kaynak: İHA