Bayburtspor'dan Baskan Pekmezci'ye Tesekkür Ziyareti

Bayburt’u Spor Toto 2. Lig Kirmizi Grup’ta temsil eden Bayburtspor’un Baskani Celil Çaliskan, Kulüp Müdürü Fatih Özcan, Teknik Direktör Ismail Araz, teknik ekip ve oyuncular Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’ye sezon boyunca kendilerine verdigi destekler ve açiklanan sampiyonluk primi dolayisiyla tesekkür ziyaretinde bulundular.

Zorlu bir sezonun ardindan Spor Toto 1. Lig’e giden yolda Play-Off oynamaya hak kazanan Bayburtspor’un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularini belediyede agirlamaktan mutluluk duydugunu söyleyen Baskan Pekmezci, “Bayburtspor’umuz bulundugu konum itibariyle suanda gurur verici bir durumda. Tabi bunun devamliligi önemli. Bugüne kadar elimizden geldigi kadar destek verdik. Insallah desteklerimiz devam edecek. Yillar boyunca Bayburtspor’da genel kaptanlik, asbaskanlik ve kulüp baskanligi yaptim. Bugün tekrar o havayi teneffüs etmek bize ayri bir mutluluk verdi. Hepinize tekrar hos geldiniz diyorum. Sunu bilmenizi istiyorum biz Bayburt Belediye Baskani olarak Bayburt’umuzu en iyi sekilde temsil eden, tanitiminda en büyük katkiyi saglayan kulübümüze her zaman oldugu gibi gücümüz yettigi oranda destek olmaya gayret edecegiz. Ama suna inaniyorum ki bugün bulundugunuz konumu eger yürekten inanirsaniz, eger o birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyarsaniz basaramayacaginiz hiçbir sey yok. Onun içinde ben bugün sizleri burada görmekten mutluluk duydum. Size yürekten basarilar diliyorum. Elimizden geldigi kadariyla geçmiste oldugu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek yeter ki siz o formanin hakkini verin. Gerisinde de biz elimizden gelen her türlü destegi vermeye haziriz. Baskanimiza, kulüp müdürümüze, hocamiza, takim kaptanimiza ve tüm arkadaslarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum.” ifadelerini kulandi.

Baskan Pekmezci daha sonra misafirlerine Bayburt’un tarihi, kültürü ve önemi hakkinda anekdotlar paylasarak bilgi verdi.

Kulüp Baskani Celil Çaliskan ise Baskan Pekmezci’ye kendilerine verdigi desteklerden dolayi tesekkür ederek, “Bayburtspor olarak size çok sey borçluyuz. Allah sizden bin kere razi olsun. Sezon basindan beri maddi manevi olarak her türlü yanimizdaydiniz. Ne zaman basimiz sikistiysa geldik. Baskanimiz bizi hiçbir zaman yalniz birakmadi tesekkür ediyoruz kendisine.” diye konustu.

Ayrica takim oyunculari da Baskan Hükmü Pekmezci’ye desteklerinden dolayi tesekkür ettiler.

Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli’nin de yer aldigi ziyaret hatira fotografi çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA