Aylin Acar Açiklamasi 'Güçlü Bir Sekilde Zafere Ulasmak Istiyoruz'

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek final serisinde durumu 2-2’ye tasiyan VakifBank’ta Aylin Acar, "Vazgeçmeyecegimizi gösterdik, son maçta güçlü bir sekilde zafere ulasmak istiyoruz" dedi.

Sultanlar Ligi’nde 2021-2022 sezonunun sampiyonunu belirleyecek final serisinin dördüncü maçinda VakifBank, Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek durumu 2-2’ye getirdi. 5. sete uzayan maçta zafere ulasan VakifBankli oyuncular son sayinin ardindan büyük sevinç yasadi. Ilk 2 seti kaybetmelerine ragmen vazgeçmeyeceklerini gösterdikleri için mutlu oldugunu ifade eden Aylin Acar, Fenerbahçe Opet’in iyi savastigini söyledi.

Acar, "Bu maçin kolay olmayacagini biliyorduk, onlar sampiyonluk kupasini almak için maça çiktilar. Biz asla vazgeçmeyecektik. Bugün de maça çikarken ki mottomuz oydu. Çok güçlü bir rakip, inanilmaz savastilar bizimle. Biz de onlara ayni sekilde karsilik verdigimiz için çok mutluyum. 2-0’dan geldik, çok zorlu bir maçti. Bu maçi da alip, son maçta son kozumuzu oynayacagiz" seklinde konustu.



"Vazgeçmedigimizi gösterdik"

Son maçta ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarini ifade eden Acar, “Burada çok güzel bir atmosfer vardi, destek veren tüm taraftarlarimiza tesekkür ederim. Son maçi alip kupayi müzemize götürmek istiyoruz. Onlar çok fazla saldirdilar, gerçekten istiyorlardi. Vazgeçmeyecegiz diye çiktigimiz için vazgeçmedigimizi gösterdik. Hazirliklarimizi tamamlayacagiz, çok daha güçlü bir sekilde zafere ulasmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA