Afganistanli Yigido Sivas'ta Yari Final Maçi Izleyecek

Sivasspor fanatigi Afganistanli küçük taraftar Eyoub Mohammad Turkman, Sivasspor ile Alanyaspor arasinda oynanacak Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçini izlemek için Afganistan’dan Sivas’a geldi.

Sivasspor asigi Eyoub Mohammad Turkman, geçtigimiz senelerde Sivas Valisi Salih Ayhan ve Sivas Radyo Televizyonu araciligi ile Afganistan’dan Sivasspor’un maçina gelmisti. 3 sene sonra tekrar Sivas’a gelen Eyoub, Sivasspor ve Alanyaspor arasinda oynanacak Türkiye Kupasi Yari Final rövans tribünden izleyecek. Küçük Eyoub, gönülden bagli oldugu Sivasspor’a destek olabilmek için maç öncesinde Sivasspor Store’u gezip forma alarak kulübe katki saglamayi da ihmal etmedi.

“Sivasspor 3 gol atar”

Afganistan’dan yari final maçi için gelen Eyoub Mohammad Turkman, Sivasspor’un kupayi almasini istedigini belirterek, “Afganistan’da yasarken de Sivasspor’u tutuyordum. Sivasspor ve Mecnun Baskanimizi çok seviyorum. Futbolcu abilerimiz, Riza Hocam ve takimimizla kupa maçini alacagiz. Afganistan’dan kupa maçi için buraya geldim. Çok heyecanliyim Sivasspor 3 gol atar. Sivas’in en çok renklerini, futbolculari ve gol atmalarini seviyorum. Umarim Sivasspor kupayi alir” dedi.

Kaynak: İHA