Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu Yenikapi'da Taraftarlara Seslendi

Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu, Yenikapi da düzenlenen sampiyonluk kutlamalarinda taraftara seslendi. Agaoglu, alani dolduran yaklasik 176 bin taraftara tesekkür etti.

Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 sezonu sampiyonluk ipini gögüsleyen Trabzonspor’un, Istanbul’daki sampiyonluk eglencesi adresi Yenikapi’ydi. Yenikapi’daki kutlamalar katilan ve kulübün 38 sene sonra elde ettigi sampiyonlukta büyük pay sahibi olan Baskan Ahmet Agaoglu alani dolduran 176 bin taraftara seslendi.

"Iste taraftar, iste sampiyon!"

"Bu sampiyonlugu çok bekledik ve tam da bu yüzden doyasiya kutlamak en büyük hakkimiz" diyen Agaoglu, "4 sene önce söylemistim. 3 sene sabredin sonrasinda bu takimi alkislayacaksiniz demistim. Öyle de oldu. Büyük baskan yok büyük Trabzon var. Büyük Trabzonspor’un büyük taraftari Yenikapi’ya hos geldiniz. Bu organizasyonu hazirlayan ve tüm emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Trabzon, bu alandaki herkesle gurur duyuyor. Dünya’nin her yerinde insanlar bu takimi ayakta alkisliyor. Sabrinizi ayakta alkisliyorum. Biz bu sampiyonlukla ve kutlamalarimiz ile farkliligimizi ortaya koyduk. Dünya’nin dört bir yaninda insanlar bizim gibi davraniyor, bizim gibi seviniyor. Bu gün burada 176 bin Trabzon sevdalisi meydanda ve ben hepinize tesekkür ediyorum. Yillardir bu ani bekleyen insanlari mutlu ettigimiz için çok gururluyuz. Unutmayin ki en büyük pay sahibi sizsiniz. Iste taraftar iste sampiyon!" ifadelerini kullandi.

"Biz farkliyiz, çünkü Trabzonluyuz"

Kutlamalar esnasinda asiriliklardan kaçinilmasi gerektigini dile getiren Ahmet Agaoglu, "Sevincimizi doya doya yasayalim. Oynayalim, kutlayalim fakat sosyal medya da dahil olmak üzere hiçbir alanda asiriya kaçmayalim. Büyük Trabzon taraftarina yakisir sekilde kutlayalim. Hiç kimsenin bu sürece gölge düsürmesine müsaade etmeyelim. Biz farkliyiz çünkü biz Trabzonsporluyuz" dedi.



"Karakterimiz ile sampiyon olduk"

Sampiyonluk yarisinda ne olursa olsun karakterimizden ödün vermedik diyen Agaoglu, "Sevgili arkadaslar en basindan beri söylüyoruz. Maç kaybedebilirsiniz hatta sampiyonluklar kaybedebilirsiniz. Bunlarin hepsinin telafisi var. Ama eger karakterinizi ve dik durusunuzu kaybederseniz her seyinizi kaybedersiniz. Böylelikle belirtmek isterim ki bizim kulüp olarak yeni sloganimiz su: Farkliyiz ve karakterimizle sampiyon olduk" seklinde konustu.

Kaynak: İHA