Seyhan Belediyespor Futsalda Iddiali

Türkiye Futsal Süper Ligi’nde Adana’yi temsil eden tek takim olan Seyhan Belediyespor Kulübü basariya inaniyor. 9-14 Mayis tarihleri arasinda Adana’da oynanacak olan ilk 5 hafta karsilasmalari Yüregir Serinevler Spor Salonu’nda gerçeklesecek.

Nevsehir’de yapilan TFF Futsal Ligi ön eleme tur karsilasmalarinda basarili olarak Süper Lige yükseldiklerini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “ Güçlü takimlarin yer aldigi Süper Ligde Adanamizi en iyi sekilde temsil etmeye kararliyiz. Sahamizda oynayacagimiz ilk bes haftada iyi neticeler elde etmek istiyoruz. Teknik heyet ve sporcu kadromuza olan güvenimiz yüksek. Hemsehrilerimizi Futsal Süper Lig karsilasmalarini izlemeye davet ediyorum” dedi.

8 takimin yer aldigi Futsal Süper Ligi çift devre usulü gerçeklesecek. Adana’da oynanilacak olan ilk bes haftanin ardindan 2.etap müsabakalari 23-28 Mayis tarihleri arasinda Samsun’da yapilacak.

6-11 Haziran tarihleri arasinda gerçeklesecek olan son dört hafta ise Bursa ya da Izmir’de oynanacak. Sampiyon olan takim Türkiye’yi UEFA’da temsil etme hakkina sahip olacak.

Mavi-Beyazlilar ilk maçinda Sakarya Kurudere Spor Kulübü ile oynayacak.

Kaynak: İHA