Recep Yazici Açiklamasi 'Bu Maç Keske Küme Düsüp Düsmeme Maçi Degil De Normal Lig Maçi Olsaydi'

Denizlispor maçinin ardindan konusan Menemenspor Teknik Direktörü Recep Yazici, "Bu maç keske küme düsüp düsmeme maçi degil de normal lig maçi olsaydi" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasinda Denizlispor’a deplasmanda 2-1 maglup olan Menemenspor’da Teknik Direktör Recep Yazici maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Denizlispor’u analiz ettiklerini ve sahaya en az 1 puanla çiktiklarini belirten Yazici, ligde kalma umutlarinin azaldigini belirtti.

Yazici, "Ikili mücadelesi yüksek bir maç oldu ve dolayisiyla iki takimin oyucularini da kutluyorum. Atmosferi ve temposu yüksek bir maç oldu. Bize gelirsek, biz buraya en az 1 puan almak ve küme düsmeme hesaplari yaparak geldik. Yaptigimiz analizlerde Denizlispor’un zaaflarini tespit ettik. Orta sahadan uzun toplarla ileri üçlüyü birlestirip hücum yollarinda etkili oldugunu gördük. Zaman zaman bunlari durdurduk. Yedigimiz gole cevap verdik ve 70’e kadar oyunu tutabildik. Rakibin bulmus oldugu güzel bir gol bizim bütün hamlelerimizi degistirmemize sebep oldu. Gol bulmak için 3’lü defansa döndük, hücum hattimizi çogalttik. Ne yazik ki futbolda gölü atamadiginiz zaman maglup oluyorsunuz, bu bir gerçek. Denizlispor kendini rahatlatmis oldu. Bu maç keske küme düsüp düsmeme maçi degil de normal lig maçi olsaydi. Biz kümede kalma umutlarimizi çok çok kaybettik. Mühim olan düstügün yerden kalkmasini bile bilmek. Futbol adina kaliteli bir maç oldu ve zaman zamanda sertlik oldu. Bunlar futbolun dogasinda olan seyler ve daha sonra centilmenlikle sonlandi. Her iki takimi oynayacagi ligde basarilar diliyorum. Çok tecrübeli hakemler vardi. Hakemlerle alakali hiçbir sey olmadi. Hakemleri de tebrik ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA