Palandökenli Boksör Ülkemizi Temsil Edecek

Palandöken Belediyesi Boksörlerinden Muhammed Enes Kanar, Dünya Okul Sporlari Olimpiyatlarinda ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Sampiyonlugu ve Avrupa 3’üncülügüyle Palandöken Belediyesi’nin Milli gururu olan Muhammet Enes Kanar, 14 - 22 Mayis tarihleri arasinda Fransa’nin Normandiya sehrinde yapilacak olan Dünya Okul Sporlari Olimpiyatlarinda ülkemizi temsil edecek.

Palandöken Belediyesi tesislerinde olimpiyatlara hazirlanan Kanar, olimpiyatlarda elinden gelenin en iyisini yapacagini söyledi.

Yogun bir çalisma içerisinde oldugunu dile getiren Kanar, “Fransa’da insallah Bayragimizi göndere çektirip, Istiklal Marsimizi okutacagim” dedi

Sönmez’den Baskan Sunar’a Tesekkür

Kanar’in antrenörlügünü de yapan, Milli Takim Basantrenörü Gürkan Sönmez, Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar’a tesekkür etti. Son yillarda sporda Palandöken Belediyesi’nin ciddi basarilara imza attigini hatirlatan Sönmez, “Gençleri spora kazandiran Palandöken Belediye Baskanimiz Sayin Muhammet Sunar’a tesekkür ediyoruz. Muhammet Enes Kanar, ülkemizi uzun yillar basariyla temsil edecek bir boksör. Türkiye Sampiyonluklari, Avrupa 3’üncülügü gibi önemli basarilar elde etti. Fransa’da yapilacak olan Dünya Okul Sporlari Olimpiyatlarinda da basariyla ülkemizi temsil edecek. Buna inancimiz tam. Sporcumuzun aldigi ve alacagi basarilarda Palandöken Belediye Baskanimizin emegi, katkisi çok fazla. Bir spor adami olarak, Baskanimiza bir kez daha sükranlarimi sunuyorum.” dedi

Baskan Sunar’dan Basari Temennisi

Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar da sporcunun Palandöken Belediyesi ailesinin gurur kaynagi oldugunu ifade ederek, “Belediyemizin basarili boksörlerinden Muhammet Enes Kanar, 14 - 22 Mayis tarihleri arasinda Fransa’nin Normandiya sehrinde yapilacak olan Dünya Okul Sporlari Olimpiyatlarinda ülkemizi temsil edecek. Gurur kaynagimiz Milli Sporcumuza yürekten basari diliyorum.” temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA