Van Büyüksehir Kadin Futbol Takimi Namaglup Sampiyonlugunu Ilan Etti

Türkiye Futbol Federasyonu Kadinlar 3. Lig O grubunda mücadele eden Van Büyüksehir Belediyesi Kadin Futbol takimi, sezonun son maçinda Ipekyolu Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak sezonu namaglup sampiyon tamamladi.

2022 sezonu Kadinlar Futbol 3. Liginde müsabakalar tamamlandi. Sezon basi kadrosu ve teknik heyeti ile sampiyonluk parolasiyla sezona baslayan Van Büyüksehir Belediyesi Kadin Futbol takimi, bu sezon oynadigi tüm müsabakalardan da namaglup ayrildi. Sezonun son karsilasmasinda ISGEM Semt sahasinda Ipekyolu Belediyespor ile karsilasan Kirmizi siyahlilar maça sampiyonluk havasinda çikti. Alt ve minikler futbolculari ile maç öncesi seromoniye çikan Büyüksehir Belediyesi maçin 22. dakikasinda Aycan Arda’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra rahat bir futbol sergileyen Büyüksehir Belediyesi, 38. dakikada kalesinde gördügü golle ilk yariyi 1-1 beraberlikle tamamladi. Maçin ikinci yarisinda da her iki takimin da kontrollü oyunuyla 90 dakika 1-1 tamamlandi.

Bu skorla gruptan namaglup ayrilan Van Büyüksehir Belediyesi Kadin Futbol takimi, sampiyonlugunu ilan ederek 2. Lig yolunda Play-Off’lara kalmaya hak kazandi.

Kaynak: İHA