Ümit Sengül Açiklamasi 'Ligi Iyi Bir Yerde Bitirmek Istiyoruz'

DG Sivasspor deplasmanindan 3-1’lik galibiyetle ayrilan Kasimpasa’da Teknik Sorumlu Ümit Sengül, maçin ardindan konustu. Sengül, "Ilerleyen süreçte kalan 2 haftada oynayacagimiz maçlari da kazanip ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 3 puanla ayrilan Kasimpasa’da Teknik Sorumlu Ümit Sengül, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Sengül, "Bizim için zor bir deplasmandi. Maça biraz tutuk basladik. Ilk yari topla oynamayi seven bir takimiz. Geriden çikarken ilk yarida kaptirdigimiz topla rakibin ciddi manada pozisyonlar üretmesine sebep olduk. Ama rakip atmaya muaffak olamadi. Ikinci yari oyun sistemimizde biraz degisiklik yaptik. Rakibi üçüncü bölgede baskiyla durdurmaya çalistik. Kazandigimiz toplarla da etkili olmaya çalistik ve bunda da basarili olduk. Ilerleyen süreçte kalan 2 haftada oynayacagimiz maçlari da kazanip ligi iyi bir konumda bitirmek istiyoruz. Sivasspor’a da kupada basarilar diliyoruz" seklinde konustu.



"Rotasyon yapacagini tahmin ediyorduk"

Bir gazetecinin “Sivasspor’un rotasyonlu bir kadro ile çikacagini bekliyor muydunuz?” seklindeki sorusuna Sengül, "Rakibin rotasyon yapacagini tahmin ediyorduk. Ama bu kadar fazla oyuncu degisikligini düsünmüyorduk. Rotasyon bekliyorduk, kupa Sivas için daha önemli. O yüzden böyle bir sey olmasini bekliyorduk, ama bu kadar fazla oyuncu degisikligi olacagini beklemiyorduk" yanitini verdi.

Kaynak: İHA