Sampiyon Manisa, Konya Maçina Hazirlaniyor

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) sampiyonluk ipini gögüsleyen Manisa Büyüksehir Belediyespor Basketbol Takimi, ligin son haftasinda 8 Mayis Pazar günü saat 17.00’da Beysu Konya ile deplasmanda oynayacagi maçin hazirliklarina devam etti.

Türkiye Basketbol Ligi’ndeki (TBL) mücadelesi ile tarafli, tarafsiz herkesin takdirini kazanan ve son haftaya girilirken sampiyonlugunu ilan eden Manisa Büyüksehir Belediyespor Basketbol Takimi, Beysu Konya ile oynayacagi maçin hazirliklarini sürdürdü. Önümüzdeki sezon ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Manisa BBSK, Büyüksehir Belediyesi Tarik Almis Spor Salonu’ndaki antrenman neseli bir atmosferde geçti. Mücadele 8 Mayis Pazar günü saat 17.00’da Konya’da oynanacak.

Çaylan: “Manisa için çok önemli bir basariya imza attik”

Basketbol Sube Sorumlusu Bora Çaylan, uzun bir sezonu çifte kupayla kapattiklari için mutlu olduklarini ifade ederek, “Biz, sezon basinda hedefimizin sampiyonluk oldugunu her mecrada ilan etmistik. Bu yolda da ilk olarak sezon öncesi Federasyon Kupasi’ni kazanarak bu hedefimizde ne kadar iddiali oldugumuzu da ortaya koyduk. Sezona özellikle deplasmanda iyi baslayamamis olsak da sezonun ilerleyen bölümünde yakaladigimiz ivme ile bütün hedef maçlarimizi kazanarak liderlik koltugunu rakiplerimizden devraldik. Ligin bitimine bir hafta kala da sampiyonlugumuzu ilan ettik. Bu sampiyonluk da en büyük pay sahipleri oyuncularimiz ve teknik ekibimiz ile birlikte bize her an destek veren Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e, Kulüp Baskanimiz Sayin Mehmet Güzgülü’ye de bir kez daha tesekkür ediyorum. Manisa için çok önemli bir basariya imza attik” dedi.

Kaynak: İHA