Montella Açiklamasi 'Demek Ki Avrupa'ya Gitmeye Hazir Degiliz'

Spor Toto Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 maglup olan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Tam hazir olmadan yaklastik demek ki kisa kaldik Avrupa için. Biz halen hazir degiliz demek ki Avrupa’ya gitmeye" dedi.

Adana Demirspor, ligin 36. haftasinda evinde Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 maglup oldu. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Herkes için çok üzgün oldugumu söylemek istiyorum. Özellikle taraftarimiz çok fazla destek veriyor bizlere. Üzgün oldugumu söylemeliyim. 1 ay öncesine kadar muazzam bir sezon geçirdigimiz apaçik ortada. Ancak son 1 aydir sonuçlarla da kötü gidiyoruz. Herkes elinden gelen her seyin en iyisini yapmaya çalisiyor. Gerçegi söylemek gerekirse de bazi futbolcularimizin fiziksel olarak sorunlari var. Sahaya çikip ellerinden gelenin en iyisini yapiyor. Bu bölüme de rakamsal olarak eksiklerle geldik. Ilk 20 dakika istedigimiz gibi baslamadi. Sonrasinda oyunu düzelttik. Rakip topla bizden daha çok oynasa da oyuna ortak olduk. Yedigimiz ikinci gol oyunu kopartti" diye konustu.



"Demek ki Avrupa’ya gitmeye hazir degiliz"

Hakemin iyi bir yönetim sergiledigini belirten Montella, "Hakemle alakali muazzam bir performans gösterdigini söylemeliyim. Begendigimi söylemeliyim her anlamda. Avrupa’ya tam yaklasmisken teniste bir cümle vardir ‘Kolu kisa kaldi’ diye. Tam hazir olmadan yaklastik demek ki kisa kaldik Avrupa için. Biz halen hazir degiliz demek ki Avrupa’ya gitmeye" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA