Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel Açiklamasi 'Fethiyespor Üst Lige Çikacak'

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 1-1 tamamlanan Belediye Derincespor-Fethiyespor maçinin ardindan konusan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, "Üst lige çikacagiz" dedi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta ligin son maçinda Belediye Derincespor’a konuk olan ve karsilasmadan 1-1’lik beraberlikle ayrilarak sezonu 66 puanla 2. sirada tamamlayan Fethiyespor’un teknik direktörü Selahaddin Dinçel, maçin ardindan oyunu, hafta içi baslayacak iki ayakli play-off maçlarini degerlendirdi. Derince deplasmaninin stratejik açidan önemli oldugunu ifade eden Dinçel, "Hafta içi play-off ilk maçini oynayacagiz. Siralama bugünkü sonuçlara göre degisebilirdi. Çünkü play-off hattina girmek için mücadele eden 3 takim vardi. Bizim hafta içi oynayacagimiz maça kirmizi kart ve sakatlik açisindan hasar görmeden girmemiz gerekiyordu. Bu maçta da buna göre oynadik. Müsabaka dostça bitti. Persembe Ofspor deplasmanina gidip yari finalin ilk ayagini oynayacagiz ve ikinci ayagi bekleyecegiz. Fethiyespor’un sezon basi hedefi üst lige çikmak, sampiyon olmakti. Bugün hedefte bir sapma yok. Insallah Fethiyespor üst lige çikacak" seklinde konustu.



"Kocaliespor’un adi yeter"

Daha önce Kocaelispor’da görev yaptigini hatirlatan Dinçel, "2 gündür Kocaeli’deyim. Kocaelispor’da görev yapmis, güzel günler geçirmis bir teknik adam oldugum için çok fazla dostumuz, arkadasimiz, Kocaelispor sevdalisi Kocaelispor ile ilgili su an disaridan nasil bir tablo göründügü sordu. Belki camiada takimin bulundugu konum itibariyle acabalar var. Ben tek bir cümle söylüyorum; Kocaelispor’un adi yeter. Kocaelispor’un büyüklügü yeter. Bugün yasanan ufak tefek sikintilar bence suni sikintilar. Kocaelispor ligi istedigi sekilde bitirecektir. Özledigi, yillardir söyledigi Süper Lig’e de ulasacaktir. Ben de sizler gibi Kocaelispor sevdalisi ve geçmisinde görev yapmis teknik adam olarak tüm samimiyetimle ve gerçekçi gözle söylüyorum. Bu sene belki eksiklikler olmustur. Camia istedigi, hedefledigi noktaya ulasamamistir ama inaniyorum ki Kocaelispor kalan kisa süreçte sezonu sikinti yasamadan bitirecektir. O özlenen Süper Lig en kisa sürede gelecektir.

Kaynak: İHA