Fenerbahçe'den 20 Bin Kisilik Antrenman

Fenerbahçe, yarin deplasmanda karsi karsiya gelecegi Besiktas derbisi hazirliklarini taraftara açik yaptigi antrenmanla tamamladi. Yaklasik 20 bin taraftar, antrenmani yerinden takip etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Besiktas maçi hazirliklarini bugün Ülker Stadi’nda taraftara açik olarak yaptigi antrenmanla tamamladi. Taraftara açik antrenmana Fenerbahçe Baskani Ali Koç, sari-lacivertli yöneticiler ve divan kurulu üyeleri de katildi.

Teknik Direktör Ismail Kartal yönetiminde yapilan antrenman, isinma ile basladi.

Pas ve kosu yapan sari-lacivertliler, çift kale maç ile antrenmani noktaladi.

Sakatliklari bulunan Pelkas, Szalai, Crespo, Kim Min jea ve Arda Güler antrenmana katilmadi.

KUPALAR ANTRENMANDA DA SERGILENDI

Fenerbahçe’nin yüksek divan kurulu toplantisinda sergilenen 28 sampiyonluk kupasi stadyumda taraftara açik olarak yapilan antrenmana da getirildi.

Yaklasik 20 bin taraftarin yer aldigi antrenmanda sari-lacivertli futbolcular 2010-2011 sampiyonluk kupasi ile kameralara poz verdi. Ayrica Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, armasinda 5 yildiz bulunan tisörtlerle sahaya çikti.

Sari-lacivertli taraftarlar, mesaleler yakip tezahüratlar yaparak takimlarina destek olurken, açilan pankartlarda ise Trabzonspor’a gönderme yapildi.

(Metin Basar/IHA)

Kaynak: İHA