Felipe Mateos Açiklamasi 'Avrupa'ya Gitmeyi Hak Eden Taraf Olmak Istiyoruz'

Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor’u 2-1 maglup eden Aytemiz Alanyaspor’da teknik sorumlu Felipe Mateos, "Önümüzde kupa maçi var. O maça hazirlaniyoruz. Süphesiz bu galibiyet sahadaki isimizi kolaylastirdi, bizi motive etti. 5’incinin de Avrupa’ya gidecegi için bunu hak eden taraf olmak istiyoruz" dedi.

Aytemiz Alanyaspor, ligin 36. haftasinda deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 maglup etti. Maç sonu basin toplantisinda konusan Aytemiz Alanyaspor’un Teknik Sorumlusu Felipe Mateos, "Özellikle maçtan önce bahsetmistik. Birbirine çok benzer 2 takimin mücadelesi oldu. Gerekse oyun ve taktiksel anlamda 2 takim birbirine çok benziyor. Biz daha iyi is çikarttik. Özellikle ilk 20-30 dakika oyunu domine ettik ve golü bulduk. Yedigimiz kontratakla 1-1 olmasi oyunun hikayesini degistirdi. 2. golü bulabilseydik farkli bir hikaye olabilirdi. Ikinci yarida yaptigimiz taktiksel ve oyuncu degisiklikleri galibiyeti getirdi. Takim arkadaslarimizi tebrik etmek istiyorum. Önümüzde kupa maçi var. O maça hazirlaniyoruz. Süphesiz bu galibiyet sahadaki isimizi kolaylastirdi, bizi motive etti" diye konustu.



"Avrupa’yi hak eden taraf olmak istiyoruz"

Takimin Avrupa kupalarina gitme ihtimalini de degerlendiren Mateos, "Hakemler sürekli kritik kararlar vermek zorunda. Bu maçta 3 kere onlara görev düstü. Isleri hiç kolay degil. Her 2 taraf içinde dengeyi saglamak zorundalar. Avrupa kupalarina gitme umudu bizler için gurur verici. 5’incinin de Avrupa’ya gidecegi için bunu hak eden taraf olmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA