Erdinç Sözer Açiklamasi 'Pozisyonlari Degerlendirebilseydik Maçi Rahat Kazanabilirdik'

Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Galatasaray maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Galatasaray çok büyük bir takim, saygi duyuyoruz. Ama biz maçi 3-0, 4-0 kazanmamiz gerekiyordu. Oyunu kazandik, netice olarak 0-0 berabere kaldik. Pozisyonlari degerlendirebilseydik maçi rahat kazanabilirdik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda Medipol Basaksehir evinde karsilastigi Galatasaray ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Oyundan genel olarak memnunuz. Oyun felsefemizi sahaya yansittik. Takimi o yönden tebrik etmek lazim. Oyundan memnunuz. Istedigimiz neticeyi bulamadik. Öne dogru oynadigimiz zaman pozisyon çikardi. Galatasaray çok büyük bir takim, saygi duyuyoruz. Ama biz maçi 3-0, 4-0 kazanmamiz gerekiyordu. Oyunu kazandik, netice olarak 0-0 berabere kaldik. Kendi oyunumuzdan zevk aliyoruz. Istedigimiz oyun için haftalarca, aylarca çalisiyoruz. Bizim oyuncularimizi tebrik etmek gerekiyor. Her takima istedigimiz oyunu sahaya yansitiyoruz. Bugün de pozisyonlari degerlendirebilseydik maçi rahat kazanabilirdik. Galatasaray her zaman tehlikeli bir takim. Son anlarda pozisyona girdi. Galatasaray’da güzel bir kaleci var. Onu tebrik etmek lazim. Çok zor pozisyonlari çikardi. Her zaman iyi ve tecrübeli bir kaleci. Bizim gol pozisyonlarini kurtardi" seklinde konustu.



"Efe Arda’yi tebrik etmek lazim"

Galatasaray karsisinda ilk 11’de sahaya sürdükleri Efe Arda Koyuncu ile ilgili de konusan Sözer, "Çok genç bir oyuncuyu oynattik, Efe Arda’yi. Son 5-6-7 haftada bizimle idmandaydi. Bugün ona nasip oldu. Efe Arda’yi takima koyduk. Onun yolu açik olsun. Elimizden gelen yardimi etmeye çalisacagiz. Destek olmaya çalisacagiz. Bugün sogukkanli oynadi. Efe Arda’yi tebrik etmek lazim" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA