Domenec Torrent Açiklamasi 'Ben Oldugum Yerden Çok Memnunum, Istanbul'da Mutluyum'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, oldugu yerden çok memnun oldugunu belirterek, "Istanbul’da çok mutluyum. Daha mutlu oldugum sey Galatasaray’da çalisiyor olmak" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda Galatasaray deplasmanda Medipol Basaksehir ile karsilasti. Sari-kirmizililar mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrildi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Ilk yari özelinde dengeli bir maç oldu. Rakip kalenin önünde pozisyonlar yakaladik. Yakaladigimiz kontra ataklari net bir sekilde bitiremiyorduk. Orada sikintimiz vardi. Gerçekten formda olan, çok güzel, net bir oyun stili olan bir takim. Antrenörleri Emre’yi tebrik ederim. Oyunlarini çok begendim. Ikinci yari biraz onlar domine etmeye basladilar maçi. Geri çekilmedik. Onlar geri çekilmeye zorladi gibi oldu. 4-2-3-1 formasyonunda degisiklik yapinca iki ön libero ile biraz daha efektif bir sekilde oynayabildik. Özellikle onlarin son 10 dakika net pozisyonlari oldu. Bizim de son 5 dakika içinde oldu. Karisik bir dönemden geçiyor takim. Bu dönemde gösterdikleri performanstan dolayi oyuncularimi tebrik ederim" diye konustu.



"Istanbul’da çok mutluyum"

’Yeni seçilen baskan olsaydi, kendisi ile devam eder miydi?’ sorusuna Torrent, "Bu konuda daha fazla yorum yapmayacagim. Benim de elimde olan bir sey degil. Önümüzdeki 2 maça odaklanacagim. Geçen hafta üzerine konusmustuk. Ben oldugum yerden çok memnunum. Istanbul’da çok mutluyum. Daha mutlu oldugum sey Galatasaray’da çalisiyor olmak. Sansliyim, gazeteleri okumuyorum, sosyal medyaya bakmiyorum. Ama gerçekten olmayan sey okudum, çok ilginçler. Normalde profesyonel ekiplerde antrenör degisik olabilir, üst üste kaybettiginiz zaman. Eger evde hata yapildiysa bazen kovulur. Tekrardan kontrat yapilmaz. Dogru olmayan seyleri duyuyorum. Televizyonda bazi seyler yayinlaniyormus. Neden oluyor anlamiyorum" diye cevap verdi.

"Kalan iki maçta Galatasaray hocalari olarak mücadele etmeye devam edecegiz"

Galatasaray Baskani Burak Elmas ile dün bir görüsme yaptiklarini ifade eden Domenec Torrent, "Fakat takim nasil gidiyor, genel konular üzerine konustuk. Disari yazilan konusmalar üzerine konusma geçmedi. Biz kalan iki maçta Galatasaray hocalari olarak mücadele etmeye devam edecegiz. 1 senemiz daha var. Onun üzerine konustuk. Ismi Galatasaray olan çok önemli bir kulübü temsil ediyoruz. Bunun altini çizdik" seklinde konustu.



"Muslera’ya güveniyorum"

Kaleci Fernando Muslera’nin güzel bir maç çikardigini söyleyen Torrent, "Ben gerçekten ona güveniyorum. Antrenörlerin de oyuncularin da iyi günleri var, daha kötü günleri var. Fernando’yu çok begeniyorum. Muslera’ya asigim. Inaki oynamiyor. Hak etmedigi için degil. Su an sakat. Çok büyük ihtimalle gelecek sene Barcelona’nin ikinci kalecisi olacak. Bizim önümüzdeki sene için Galatasaray’da kalecimiz Muslera. Inaki ile konustuk, sportif bir karar degil bu dedim. Kulübün antrenörü olarak kulübün çikarlarini gözetmem gerekiyor. Asil kaleci o oldugu için, onunla oynamamiz gerektigini söyledik" ifadelerini kullandi.

"Biz çalismaya devam ediyoruz"

Sportif Direktör Pasquale Sensibile’nin çalismalarina devam ettigini belirten Domenec Torrent, "Orada odaklandigimiz sey daha çok yasal olarak neler yapabiliyor seçim süreci içerisinde, bunlardi. Çünkü çok çalisan bir sportif direktör. Bir oyuncu ile görüsme yapacagiz zaman neyi yapip, neyi yapmayacagini bilmesi lazim. Ona göre konussun. O zaten birçok oyuncu ile kontak kurdu. O çalismayi durmadi. Her gün çalismaya devam etti. Genel kuruldan sonra seçim o süreci içerisinde var olan kontratlar tabiki de korunacak onla ilgili degisiklik olmadigini biliyorum ama yeni bir kontrat yapabilir mi, yeni bir transfere için imza atilabilir mi onun üzerine çekinceler vardi. Çok çalisiyor. Bütün hazirliklarini yapmaya devam ediyor. Biz çalismaya devam ediyoruz. Disaridan kendimizi izole etmek durumundayiz. Yeni bir baskan gelirse onunla çalisacaklar mi çalismayacaklar mi bunu bilemem" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA