Ömer Erdogan Açiklamasi 'Hakli Bir Beraberlik Oldugunu Düsünüyorum'

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Trabzonspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, geriye düstükten sonra oyuncu ve dizilis degisikligi ile baski kurmaya çalistiklarini ve bunda da basarili olduklarini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 36. hafta maçinda evinde karsilastigi Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Hatayspor’da teknik direktör Ömer Erdogan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Erdogan, maçin her iki tarafa da gidip geldigini ve hakli bir beraberlik oldugunu belirterek, "Maçin genelinde rakibe çok fazla net pozisyon vermedik. Ilk ve ikinci yari girdigimiz pozisyonlar var. Ilk yari topun biraz daha fazla Trabzonspor’da oldugu bölümler oldu. O bölümler de kontratak ve rakibin savunmadan çikarken kazandigimiz toplarla pozisyonlara girdik degerlendiremedik. Kendimiz savunmadan çikarken merkeze atilan top sonucu Djaniny’nin golü ile geriye düstük. Oyuncu ve dizilis degisikligi ile baski kurmaya çalistik ve bunda da basarili olduk. Son paslar da biraz daha etkili olabilseydik, 40 tane orta yapmisiz bunun sadece 10 tanesi olumlu. Bunda daha etkili olabilseydik belki daha önce beraberligi yakalar, arayan taraf olurduk. Iki takim oyuncularinin da iyi mücadele ettigini düsünüyorum. Iki tarafa da giden gelen bir oyun vardi” seklinde konustu.



"Ruben haddini asti"

Erdogan, Ruben Riberio’nun kadro disi birakilmasi ile ilgili olarak ise “Ruben iki senedir bizimle beraberdi. Özellikle geçen sene bizim ligde basari bitirmemizde pay sahibiydi. Bu sezon da özellikle ilk yari oynadigi futbolla bize katki sagladi. Ama maalesef benim hiç taviz vermedigim disiplinsiz konularda haddini asti. Bir degil birkaç kez affetmeme ragmen bunu devam ettirdi, ben de mecburen bir karar vermem gerekiyordu. Zaten sözlesmesi de bitiyor, önümüzde ki sezon devam etmemek için böyle bir karar aldik. Bugüne kadar kulübümüze verdigi emekler için tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA