Merkezefendi'de 19 Mayis'a Özel Gençlik Futbol Turnuvasi Düzenlenecek

Merkezefendi Belediyesi spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, Merkezefendi Kaymakamligi ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu isbirliginde 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayrami’na özel futbol turnuvasi düzenlenecek.



Merkezefendi’yi sporun merkezi haline getirmek ve yeni sporcular kazanmak için çalismalarini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Merkezefendi Kaymakamligi ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte 19 Mayis Gençlik Futbol Turnuvasi düzenliyor. 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayrami’nin 103. yildönümüne özel olarak düzenlenen turnuvaya Denizli ASKF’ye kayitli kulüplerin 2007-2008 dogumlu sporculari katilabilecek. Turnuvaya kayitlar 10 Mayis Sali gününe kadar devam edecek. Karsilasmalar Yesilköy, Akkonak ve Sirinköy futbol sahalarinda gerçeklestirilecek. Grup müsabakalari 12 Mayis Persembe günü baslayacak olup, final müsabakalari 20 Mayis Cuma günü oynanacak. Turnuva sonunda dereceye giren ilk 4 takima kupa, madalya ve çesitli hediyeler verilecek.

“Sporun ve sporcunun her zaman yanindayiz”

Sporun ve sporcunun her zaman yaninda olduklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Merkezefendimiz spor ile iç içe bir ilçe. 7’den 70’e tüm hemserilerimiz düzenlemis oldugumuz spor etkinliklerimize, kurslarimiza her zaman yogun katilim gösteriyor. Onlarin yogun ilgisi bizleri de mutlu ediyor. Ilçemize kazandirdigimiz spor merkezleri, sahalar ile onlarin sporla daha çok ilgilenmesini için yapiyoruz. Gençlerimizin kötü aliskanliklardan korunmasi ve spor kültürünün olusmasi açisindan spor ile ilgili faaliyetler çok önemli ve degerli. Merkezefendi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanindayiz. 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayrami’na özel bir futbol turnuvasi düzenliyoruz. Tüm gençlerimizi, Merkezefendi Kaymakamligi ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile ortaklasa düzenledigimiz turnuvamiza bekliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA