Manisa Yildiz Spor Kulübü A Grubu'nda Mücadele Edecek

Manisa Yildiz Spor Kulübü’nün de katildigi Manisa U12 Futbol Ligi’nde gruplar belli oldu. Kirmizi-siyahlilarin, 17 Mayis Sali günü baslatilmasi planlanan U12 Ligi müsabakalarinda Merkez A Grubu’nda yer alacagi bildirildi.

Manisa Yildiz Spor Kulübü, Manisa U12 Futbol Ligi Merkez A Grubunda, Manisa Futbol Kulübü, Murat Germen Spor Kulübü, Yunusemre Belediyespor, Horozköyspor ve Sehitler Okul Spor Kulübü ile mücadele edecek. Öte yandan müsabakalarin 2010-2011-2012 yas grubunda oynatilacagi açiklandi.

“Zorlu bir grupta mücadele edecegiz ”

Manisa Yildiz Spor Kulübü U12 Takim Teknik Direktörü Bülent Gökkaya, birbirinde zorlu maçlarin kendilerini bekledigini ifade ederek, “Çocuklarimizin deneyim kazanmasi açisindan son derece önemli bir organizasyon olacak. Grubumuzda iyi takimlar mevcut. Zorlu bir grupta mücadele edecegiz. Bizlerde iyi hazirlanip, skordan öte çocuklarimizin sahada birlikte organize olmalarini saglayacagiz. Bu yas gruplari gelisime çok açik. Manisa Yildiz Spor Kulübü olarak tüm takimlara basarilar dileriz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA