Hikmet Karaman Açiklamasi 'Iki Takim Için De Zor Bir Maç Oldu'

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldiklari maçin ardindan yaptigi açiklamada, "Iki takim için de zor bir maç oldu" dedi.

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karsilasti. Düsme potasini yakindan ilgilendiren maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu sonucun ardindan Kayserispor’un puanini 44’e, Gaziantep FK’nin ise puanini 43’e yükseltmesiyle Altay ile Çaykur Rizespor’un matematiksel olarak küme düsmesi kesinlesti. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, iki takim için de zor bir maçi geride biraktiklarini söyledi.

Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Gaziantep takimi için de bizim için de zorlu bir maç oldu. Bugün takim olarak çok eksiktik. Besiktas maçinda çok ciddi sakatliklar yasadik. Bu maçta da Ilhan maç içerisinde gol atmasina karsin sakatlandi. Gol attik ve ikinci yarida da direkten dönen top ile karsi karsiya pozisyonumuz vardi. Bunun disinda pozisyonlar da vardi. Rakibin de pozisyonlari vardi. Üç dört sporcumuz daha aramizda olsaydi sonuç çok daha farkli olabilirdi. Gaziantep FK da çok stresliydi. Seyirciler de bunu hissettirdi. Bu maçi çok daha iyi sonuçlandirabilirdik ama hasta ve sakat oyuncu grubumuz vardi" seklinde konustu.



"Artik bütün odagimiz kupa maçina yönelik"

Yarindan itibaren kupa maçina odaklanacaklarini da söyleyen Karaman, "Artik bütün odaklanmamiz sali günü oynayacagimiz kupa maçinda. Futbolda üzücü sonuçlar oluyor ama gelecege bakmak lazim. Bugün çok önemli oyuncularimiz eksikti. Ilhan’in bile çikmasi bizi çok etkiledi. Artik önümüzdeki kupada oynayacagimiz Trabzonspor maçina odaklanacagiz. Insallah Kayserispor olarak iyi bir oyun oynayarak kupa finaline adimizi yazdirmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA