Yücel Uyar Açiklamasi 'Görülen Play-Off Isigina Göre Yürümek Istiyoruz'

off isigina dogru yürümek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu ligde kalma mücadelesi veren Boluspor’a deplasmanda konuk olacak. Kirmizi-beyazlilar, maçin hazirliklarini Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Yücel Uyar yönetiminde sürdürdü. Sezon sonu akademideki görevine geri dönecek olan Uyar, idman sonrasinda açiklamalarda bulundu.

“Az da olsa görülen play-off isigina dogru yürümek istiyoruz”

Boluspor maçini kazanarak ilk 6 umutlarini sürdürmek istediklerini ifade eden teknik direktör Yücel Uyar, “Geldik 3 maç oynadik. Hiç rahat maç oynadigimizi düsünmüyorum. Simdi yine Boluspor karsilasmasi gibi önemli bir maç daha var. Bolu’nun pozisyonu gerçekten çok kritik. Belki bizimle kalsa küme düsme tehlikesini daha derin yasayacak. Ama bizim için biraz da olsa, play-off için isik göründü. Biz o isiga dogru yürümek istiyoruz. Onun için, elimizden gelenin en iyisini yapacagiz” dedi.



“Yasin Öztekin ile vedalastik”

Takimin en skorer oyuncusu olan Yasin Öztekin’in bugün itibari ile yakimdan ayrildigini belirten Yücel Uyar, “Bugün takim kaptanimiz Yasin Öztekin ile vedalastik. Kendisine futbol hayatinda basarilar dileyip, emeklerinden dolayi tesekkür ettik. Bunun yaninda eksik oyuncularimizdan Hasan Kiliç en az 2 hafta aramizda yok. Recep Burak Yilmaz sezonu kapatti. Yine Melih Okutan da büyük bir ihtimal ile sezonu kapatti. Bunun yaninda geçen hafta maçta bilegine darbe alan Melih Okutan antrenmana çikacak ama durumu belli degil. Dün Tallo’nun hafif bir sakatligi oldu. Tomane’nin bir sakatligi var. Ama doktorumuz oynayabilir dedi.

Biz en saglamlarla Boluspor maçina çikacagiz. Çünkü rakip idare etmiyor bizi. O yüzden en saglikli adamlarla Boluspor maçinda elimizden gelinin en iyisini yapacagiz. Insallah iyi sonuçlar olur" diye konustu.

Takimdan Yasin disinda baska oyuncularin da ayrilabilecegini vurgulayan Uyar, sunlari söyledi:

“Sözlesmesi biten önümüzdeki yil bizim planlarimizda olmayan ya da bizimle devam etmek istemeyen oyuncularla olabilir. Su anda isim vermem dogru degil. Boluspor maçi bizim için önemli. Tabi rakibin nasil puan alacagi da önemli. Ondan sonra daha çok önümüzdeki sezon bizimle devam edecek oyuncularla kadroyu görüp planlama yapmayi uygun görüyorum, prensip alarak. Süre almayan oyuncularimiz var. Onlara sans verecegiz. Altyapidan 3-4 oyuncu oynatmak istiyorum ortam müsait olursa ama su an hiç rahat bir maça çikamadik. Sonuçlar bir yere getirdi bizi. Oynanan oyundan da memnunum aslinda. Benim taleplerime cevap veriyorlar. Bu maçi da istahli oynarsak, zannediyorum, iyi sonuçla döneriz. Ama dedigim gibi tüm maçlar biçak sirti.”

Kaynak: İHA