Sivas Belediyesi'nden Sivasspor'a Büyük Destek!

DG Sivasspor ile Alanyaspor arasinda oynanacak Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçinin tüm biletleri, Sivas Belediyesi tarafindan alindi ve taraftara ücretsiz dagitacak.

Sivas Belediyesi, Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final müsabakasinda Alanyaspor ile karsilasacak Sivasspor’a destek olarak örnek bir çalismaya imza atti.

Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin’in talimatiyla heyecan dolu rövans maçinin tüm biletleri toplu bir sekilde satin alindi. Belediye, sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimla biletlerin ücretsiz olarak dagitilacagini duyurdu.

Yayinlanan videoda Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, tüm taraftari stadyuma davet ederek, “Haydi Yigidolar, simdi sehrimizin markasi Sivasspor’umuza destek zamani. Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final maçinda Sivasspor’umuza destek sizden biletler bizden. Biletlerinizi bilet satis noktalarindan ücretsiz temin edebilirsiniz. Unutmayin siz yoksaniz, bir eksigiz” ifadelerini kullandi.

Sivasspor ile Alanyaspor arasinda 11 Mayis Çarsamba günü Bahçesehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan heyecan dolu karsilasma saat 20.30’da baslayacak.

Kaynak: İHA