Kritik Maç Öncesi Gaziantep Futbol Kulübü'ne Moral Ziyareti

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda ligde kalma yolunda Kayserispor ile çok kritik bir maça çikacak olan Gaziantep FK’yi kent protokolü ziyaret etti. Ziyarette konusan Vali Davut Gül, kulübün kentin önemli degerlerinden biri oldugunu belirterek, yarinki maçta futbolculara basari diledi.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda yarin Y. Kayserispor’la kendi evinde çok kritik bir mücadele çikacak olan ve ligde kalma yolunda en az bir puana ihtiyaç duyan Gaziantep Futbol Kulübü’ne kent protokolü moral ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Gaziantep Valisi Davut Gül ile beraberindeki AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Sahin, Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Latif Karadag, MHP Il Baskani Cahit Çikmaz ve CHP Il Baskani Neset Uçar tesislerde ziyaret etti. Vali Gül ve beraberindeki heyet, kulüp baskani Cevdet Akinal ve yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilandi. Futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen protokol üyeleri yarin ki maç öncesi takima moral verdi.

“Gaziantep FK kentin en önemli degerlerinden biri”

Ziyarette konusmasina, tüm futbolcularin, teknik heyetin ve kulüp çalisanlarinin geçmis Ramazan Bayrami’ni kutlayarak baslayan Vali Gül, Gaziantep sehrinin kulübün arkasinda oldugunu aktardi. Gaziantep FK’nin kentin en önemli degerlerinden biri oldugunu söyleyen Gül, “Bu kulüp bizim için sadece futbol takimi degil, geçmisi ve gelecegidir. Son 3 maçimiz kaldi. Biz baskanimiza, yönetimine, futbolculara, emegi olan herkese güveniyoruz ve destekliyoruz. Yarin oynayacaginiz maçta basarilar dilemek için geldik. Yürekten basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

“Futbolcularimiza güveniyoruz”

Ziyarette konusan Kulüp Baskani Cevdet Akinal, futbolculara güvendiklerini ve maçi kazanmak istediklerini belirterek, her yönden iyi bir takima ve futbolcu grubuna sahip olduklarini söyledi.

Sakatlik ve cezalilardan dolayi takimin istenmeyen puan kayiplari yasadigini paylasan Akinal, "Yarin futbolcu kardeslerimize güveniyoruz. Yarin yenip her seyi unutturacaklarini umut ediyoruz. Futbolcularimizin istedikleri zaman basaramayacaklari hiç bir sey yok. Bunu büyük maçlarda gördük. Insallah bu maçi da alacagiz. Rakibi asla küçümsemeyin. Insallah yarin bu isi basaracagiz” dedi.

Teknik Direktör Erol Bulut ise takima güvendigini vurgulayarak, "Fazla söze gerek yok. Zaten bu takim bu sene çogu maçta kendini ispat etti. Bu saatten sonra konusmak degil yarin yesil sahada hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA